REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Oana Roman a rămas fără mașină pentru că a parcat neregulamentar

Oana Roman a rămas fără mașină pentru că a parcat neregulamentar

Virgil STOIAN 1 aprilie 2023 | 20:27 2510

Oana Roman a fost nevoită să plece de la un eveniment, o lansare unde fusese invitată, cu taxiul, pentru că mașina sa a fost ridicată din cauză că o parcase neregulamentar. Pentru a-și recupera autoturismul, fiica lui Petre Roman a fost nevoită să plătească o sumă de 1.000 de ron.

Oana Roman a ramas fara masina pentru ca a parcat neregulamentar

Oana Roman a parcat neregulamentar așa că mașina i-a fost ridicată. Vedeta a fost nevoită să plătească 1.000 de lei ca să-și recupereze autoturismul. A povestit întreaga întâmplare pe rețelele de socializare.

Oana Roman a rămas fără mașină după ce i-a fost ridicată

Neatenția a costat-o scump astăzi pe Oana Roman! Vedeta, care este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața ei de zi cu zi a povestit că a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută astăzi când a aflat că mașina ei a fost ridicată pentru că nu era parcată regulamentar și, din acest motiv, e bună de plată.

    Am plecat de la târg și ce credeți? Mi-au ridicat mașina. Pe ploaia asta a trebuit să vin eu să-mi ridic mașina. Asta! Aveți grijă unde parcați! Eu sincer nu mi-am dat seama că nu am parcat bine. Aia e! M-a costat 500 de lei plus amenda, superb. Diseară ies și beau, mă duc fără mașină, ca să nu îmi mai ridice mașina a doua oară în aceeași zi. Cam asta e! Am pățit-o. , a spus Oana Roman pe InstaStories.

Deși alte persoane dacă ar fi fost în locul ei s-ar fi enervat sau supărat, Oana Roman și-a păstrat buna dispoziție și a mers cu zâmbetul pe buze să își achite ameda primită și să își recupereze mașina de la ridicări auto.
Ce spune Oana Roman despre cearta cu sora ei, Catinca

În urmă cu câteva zile Oana Roman a vorbit, la Xtra Night Show despre cearta cu sora ei, Catinca menționând că ea nu cere nimănui explicații și că tot ce își dorește este ca mama ei să fie ok și să nu vadă sau să audă lucruri.

„Eu nu cer explicații nimănui. Vreau doar ca mama să fie ok și să nu vadă și să audă lucruri. (...) Eu am înțeles că singurul lucru pe care putem să îl facem este să mergem în viață despovărați de niște lucruri pe care nu mai putem să le schimbăm”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oana vrea să infulece shaworma și să ia numai belite în găoază!
0
0
Era la saorma
2
0
of la naiba ,am crezut ca a slabit .
3
4
Madam Ciciu, ca tot o preaslavești pe această purcică, plătește-o amenda!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920