REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Oana Roman, atac furibund la adresa unei firme de cosmetice care a profitat de ea

Oana Roman, atac furibund la adresa unei firme de cosmetice care a profitat de ea

Replica API 13 aprilie 2022 | 00:00 843

Oana Roman este furioasă la culme din cauza unei firme de cosmetice care i-a furat imaginea pentru a-și face reclamă. Întâmplarea a enervat-o din calea afară pe soția lui Marius Elisei, care a expus întreaga situație pe contul personal de Instagram, scrie click.ro.

Oana Roman

Oana Roman a avut parte azi de o experiență care a înfuriat-o la culme, după ce o firmă de cosmetice a profitat de imaginea ei, pentru a face reclamă produselor.

Oana este foarte activă pe social-media și a devenit o adevărată influencerița, care adeseori alege să promoveze anumite servicii și produse pe care le consideră calitative și, în consecință, le recomandă si urmăritorilor ei.

Azi, vedeta a descoperit cu stupoare că patronul unei firme de cosmetice, puțin cunoscute, a decis să facă reclamă folosindu-se de o imagine trucată a Oanei Roman.

Reclama cu pricina constă dintr-o fotografie a Oanei Roman, care promovează un produs de la anumit brand de cosmetice, doar că produsul a fost înlocuit, astfel încât să pară că vedeta s-a afiliat cu o altă firmă.

Vedeta a reacționat imediat și a expus pe Instragram înșelătoria. Oana Roman și-a avertizat fanii ca nu cumva să se ia după reclama respectivă, deoarece nu a promovat niciodată așa ceva. Influencerița a subliniat că imaginea ei a fost folosită în mod ilegal și a publicat poza reală și poza trucată.

,,Aceasta este o înșelătorie, un fake oribil. Au furat poza în care aveam în mână o cremă și au pus o declarație 100% falsă. Este ceva penal. Este o mizerie și vă rog să nu cădeți în capcană. Mi-au furat și modificat poza. S-au folosit de imaginea și de numele meu. Totul este o înșelătorie."

Oana Roman, fiica fostului premier al României, a devenit una dintre cele mai incisive prezențe în showbiz și nu ezită să taxeze pe oricine îndrăznește să o critice în vreun fel.

Una dintre marile adversare ale Oanei Roman este criticul de modă Iulia Albu, care i-a comentat de multe ori ținutele într-o notă negativă. În cadrul emisiunii ,,Poliția Modei", Iulia Albu a spus despre Oana Roman că are o vestimentație de prost-gust, iar influenceriță i-a dat imediat replica printr-o postare acidă pe social-media.

Oana Roman i-a reproșat Iuliei Albu că este lipsită de bun-simț și a insinuat că are o părere mult prea bună despre sine.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A profitat de trupul ei
1
0
Are si cu ce sa faca reclama...
1
0
tencuita si lucitoare asa e miss pighy
1
0
cum sa.ti faci reclama cu maimuta aia nasoala???
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272