REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Oana Roman, despre divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă

Oana Roman, despre divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă

Replica API 26 aprilie 2021 | 00:00 1374

Oana Roman a dat din casă! Bună prietenă de familie cu Pepe încă din copilărie, Oana a dezvăluit că latino-loverul a suferit foarte mult după despărțirea de soția lui, Raluca Pastramă. Deși a încercat să braveze și să nu arate cât de tare suferă în adâncul sufletului, Oana l-a dat de gol pe Pepe.

Pepe și Raluca Pastramă

foto: arhiva personală

Trecută și ea printr-un divorț, în același timp cu Pepe, Oana spune că nici ei, dar nici lui Pepe nu le-a fost deloc ușor să suporte separarea de partenerii de viață. ”Dau din casă acum. El a avut Mc Hammer (n.r. personajul de la „Te cunosc de undeva”) în iarnă, atunci când a avut o situație foarte grea. El atunci era… nu era. Nu era OK. El nu era OK. Stăteam cu el la masă, cu copiii și stătea în capul mesei, își punea căștile și spunea: «Mă scuzați un pic», dar brusc așa, le punea. Își punea alea și repeta singur 2, 3 ore”, a declarat Oana Roman, invitată în emisiunea lui Pepe, de pe canalul de YouTube.

”El nu era deloc OK în momentul ăla. Nu era OK. Avea în cap… Noi am fost la tribunal, a fost nasol”, a mai zis fosta soție a lui Marius Elisei.

În prezent, Pepe și Raluca Pastramă au o relație civilizată de dragul fetițelor lor, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). Pepe a fost prezent, recent, la ziua de naștere a Rosei Alexandra, care a împlinit șase ani, unde a făcut poze cu fosta soție, pe care a declarat că lăsat-o să-i păstreze numele de Pascu și după divorț. Pepe și Raluca Pastramă au pus punct celor opt ani de căsnicie, pe 9 februarie, la notar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deci o divortata supraponderala vorbeste despre divortul altora si da si sfaturi .
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272