REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Oana Roman se întoarce în televiziune: „A venit ca un balsam pe suflet“

Oana Roman se întoarce în televiziune: „A venit ca un balsam pe suflet“

Replica API 8 ianuarie 2021 | 00:00 1629

Oana Roman a început anul cu stângul în viața personală, divorțul de Marius Elisei fiind iminent, dar cu dreptul, în viața profesională. Oana Roman va face parte din sezonul 2 al proiectului "Mămici de pitici, cu lipici", la Antena Stars!

Oana Roman

Invitată în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Oana Roman a declarat în mod oficial că va face parte din sezonul 2 ”Mămici de pitici, cu lipici,” la Antena Stars, începând din data de 14 ianuarie, de la orele 21:00. ”A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, potrivit spynews.ro, citat de click.ro.

Oana Roman, la emisiunea "Mămici de pitici, cu lipici", la Antena Stars

Oana Roman a declarat că va fi una dintre cele două noi mămici cu copil și că fiica ei, Isabela, este foarte încântată de acest proiect, ba chiar își dorește un episod în care să apară doar ea. ”Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări și spre casă mi-a zis: ”Auzi, dar crezi că putem măcar așa o dată, să fiu doar eu?”. I-am zis că vorbim cu producătorii și că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoții”, a mai adăugat vedeta.

În primul sezon al emisiunii, protagoniste au fost trei vedete cu copii: Sânziana Buruiană, Roxana Vancea și Elena Ionescu. Emisiunea prezintă fuziunea dintre viața de vedetă și viața de parinte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca ati precizay ca se intoarce ca eu credeam ca e cu spatele. Ce fata de spate are
1
0
bine ca ati spus pe ce post ca sa nu deschid tv-ul... cine plm are de invatat ceva de la aceasta scroafa de care se frecau striperii cand era ta-su prim ministru...?!?
9
0
sa ne tineti la curent, suntem curiosi. Si labaru sa mai faca o laba cu scroafa in baie
6
0
Skroafa se da artista
10
0
cu foarte multe sunci !
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272