REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Oana Roman vorbește despre cele mai emoționante momente: ”Nu am deloc amintiri cu ai mei”

Oana Roman vorbește despre cele mai emoționante momente: ”Nu am deloc amintiri cu ai mei”

Replica API 1 martie 2021 | 20:22 1196

Oana Roman este una dintre vedetele care mereu a fost transparentă cu admiratorii ei, indiferent că la mijloc a fost vorba de viața profesională sau personală. Astfel că acum vorbește despre cele mai emoționante momente care i-au rămas întipărite în minte de-a lungul anilor. Și mai mult decât atât, deși a început cu o mică povestioară, vedeta este hotărâtă să își publice povestea de viață puțin câte puțin, scrie spynews.ro

De câteva luni bune, viața Oanei Roman s-a schimbat radical. A trecut printr-un hop cu mama sa, care a ajuns să fie operată, apoi a divorțat de tatăl fetiței sale, alături de care se visa până la moarte. Însă, chiar și așa, vedeta a demosntrat că este o femeie puternică, a mers mai departe cu capul sus, iar acum nu poate spune decât că este o femeie singură și disponibilă, rămasă, pentru binele fetiței, într-o relație de prietenie cu Marius.

Însă de această dată, fiica lui Petre Roman le-a mărturisit fanilor că și-ar dori să le aducă în prim-plan și detalii neștiute despre trecutul ei. Chiar dacă a mai vorbit și în urmă cu ceva vreme despre cei care au crescut-o și i-au dat povață, acum vedeta de la Antena Stars a schimbat puțin traiectoria.

Dacă la începutul acestui an, fosta soție a lui Marius Elisei a făcut publice fotografii cu bunicii materni și a vorbit despre căsătoria lor și viața lor profesională, acum în prim-plan sunt amintirile cu bunicul din partea tatălui.

Vedeta le-a mărturisit celor care fac parte din comunitatea sa din mediul online că atunci când privește în urmă, pe vremea când avea doar câțiva anișori, cele mai multe și mai plăcute amintiri le are cu bunicul patern.

”Mă gândesc din ce în ce mai des să încep să scriu despre viața mea. Încep cu copilăria mea. Cele mai vechi amintiri pe care le am sunt de când aveam vreo doi ani. Am frânturi de imagini cu bunicul meu patern care a murit când aveam trei ani. Totuși îmi aduc aminte de el. Poate pentru că era blând și cald și-mi aduc aminte că stăteam la el în brațe pe canapea”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram, acesta fiind dar începutul amintirilor ei.

Însă, asta nu este tot, căci Oana a continuat să scrie și despre cei care au adus-o pe lume. Se pare că relația distantă pe care o are acum cu tatăl ei, căci știm că s-a plâns că nici măcar la ziua nepoatei sale nu a ajuns Petre Roman, era și la acea vreme. Spunem asta pentru că diva a recunoscut că deși își amintește multe lucruri despre bunici, atunci când vine vorba despre mama și tatăl ei, nu poate spune același lucru. Un singur moment rămânându-i întipărit în memorie.

”Ciudat e că nu am deloc amintiri cu ai mei din copilărie. Doar o imagine cu tata când mă punea în pătuțul meu și pentru că voiam să stau cu ei în pat, urlam foarte tare când mă punea în pătuț și nu tăceam deloc”, a mai completat fosta soție a lui Marius Elisei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu inteleg: ce este interesant la aceasta duduie de ocupa atat de mult media ? Nu este zi si nu este publicatie fara dansa. Macar de ar fi frumoasa, sa ne clatim ochii.
0
0
Noi avem amintiri total neplacute,vanzarea industriei romanesti la fier vechi,iar cei ce lucrau acolo au plecat unde au vazut cu ochii
1
0
Minunat de 1 martie stire cu oana Roman ca nu are amintiri .Eu zic ca e doar amnezica .Nu ne intereseaza viata individei ce nu intelegeti .Nici mavcar cit a slabit .
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212