REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Oana Roman vrea să renunțe la numele soțului

Oana Roman vrea să renunțe la numele soțului

Valentina CAMARA 2 februarie 2023 | 00:00 669

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu câteva zile, iar anunțul a fost postat de vedetă pe contul ei personal de Instagram. De această dată, Oana Roman a luat o decizie, iar vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că vrea să renunțe la numele soțului.

Oana Roman vrea sa renunte la numele sotului

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus "adio" în urmă cu câteva zile, iar vedeta a fost cea care a precizat că s-a separat de partenerul ei. Oana Roman a mărturisit pe rețelele de socializare că vrea să renunțe la numele soțului și să nu o mai cheme ''Elisei'' pe contul ei personal de Instagram.
Oana Roman vrea să renunțe la numele soțului

Oana Roman își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată le-a cerut ajutorul deoarece vrea să-și schimbe numele pe Instagram, însă susține că nu știe cum să procedeze. Vedeta a mărturisit că nu își mai dorește să o cheme "Elisei" de foarte mult timp.

''Am nevoie de ajutor de la cineva care chiar se pricepe. De foarte mult timp încerc să-mi schimb numele adică ''username-ul'' pe Instagram. Îmi apare chestia asta și nu știu unde găsesc: contact support. Știe cineva cum fac cerere să-mi schimb numele?'', a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Oana Roman a făcut anunțul despre despărțire

Oana Roman le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei deoarece susține că au dorințe diferite și că își doreau de ceva timp această separare.

„Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care ni l-am dorit, cumva, amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.

Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap”, a spus Oana Roman, pe Instagram, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ne zica cate shaoarme poate inghiti odata.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212