REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Oana și Viorel Lis au fost internati în spital după infectarea cu COVID-19

Oana și Viorel Lis au fost internati în spital după infectarea cu COVID-19

Replica API 15 noiembrie 2021 | 18:00 1217

Viorel Lis a fost internat în spital cu COVID-19, iar soția sa se trata acasă de aceeași boală, iată însă că acum și Oana Lis a fost internată. Starea ei de sănătate s-a înrăutățit, iar medicii au decis să o țină sub supraveghere, scrie spynews.ro

Starea de sănătate a Oanei Lis s-a înrăutățit în doar câteva ore după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19, iar medicii au decis să o interneze în spital, la Matei Balș. Inițial vedeta se trata acasă, asta în timp ce soțul ei se afla sub supravegherea medicilor.

După ce ieri a fost contactată de reporterii Spynews.ro pentru mai multe detalii referitoare la starea sa de sănătate, aceasta a menționat că îi este foarte rău, dar iată că la foarte scurt timp se pare că s-a întors în spital, acolo unde medicii au decis să o interneze.

Problemele de sănătate pentru cei doi soți au început în urmă cu două seri, atunci când Viorel și Oana Lis au prezentat simptome ale infecției cu noul coronavirus. Aceștia s-au prezentat de urgență la spital, acolo unde medicii de la Matei Balș au decis internarea fostului edil al Capitalei.

Cum se simte Viorel Lis în spital

În ceea ce privește starea de sănătate a lui Viorel Lis, acesta a făcut primele declarații la Antena Stars, acolo unde cu greu a vorbit și a ținut să spună că plămânii săi sunt foarte afectați și că abia poate să vorbească.

El a ținut să menționeze că nu se simte bine și că încearcă să se odihnească și să nu mai facă deloc efort deoarece obosește foarte repede. ”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”, a spus el pentru Antena Stars.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai crapa odata gipsanul?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272