REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de cele 5 influencere. Ce i-au cerut în instanță

Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de cele 5 influencere. Ce i-au cerut în instanță

Replica API 4 ianuarie 2021 | 00:00 1886

Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceușan și Anda Adam joacă tare împotriva Oanei Zăvoranu. Cele 5 influencere s-au adresat instanței de judecată, așa cum au anunțat pe 13 decembrie, printr-un mesaj publicat simultan pe Instagram.

Oana Zăvoranu

5 dintre cele mai cunoscute vedete din online au publicat pe 13 decembrie un mesaj în care anunță că s-au coalizat împotriva Oanei Zăvoranu și că o vor da în judecată. Este vorba despre Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceușan și solista Anda Adam, care s-au săturat să fie "tocate" aproape zilnic de actrița de telenovele. De câteva săptămâni bune, Oana Zăvoranu a început o campanie intensă pe propriile canale de social media, atacând activitățile, campaniile și expunerea influencerilor, în termeni greu de reprodus aici.

Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich și Alina Ceușan

foto: Instagram

Adelina Pestrițu, reclamantă alături de soțul ei

La Judecătoria Sectorului 1 există deja înregistrate, cu data de 22 decembrie, 5 procese împotriva Oanei Zăvoranu, în calitate de pârât, reclamanții fiind Adelina Pestrițu și, surpriză, soțul ei, Virgil Șteblea, care și el a fost "tăvălit" bine de Oana Zăvoranu, Tișa Alina Adriana (Alina Ceușan), Adam Anda Angelica (Anda Adam), Micu Cristina (Cristina Ich) și Roman Elisei Ioana Sabina (Oana Roman). Fiecare din cele cinci acțiuni are ca obiect ordonanța președințială, o procedură specială, în temeiul căreia instanța de judecată poate dispune de măsuri temporare, în cazuri urgente. Potrivit Cancan.ro, Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu doresc ca instanța de judecată să îi interzică actriței din serialul „Sacrificiul” să mai folosească, în public, numele lor, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astea toate gramada nu fac cit zavoranca ,O sa-si ai o muie ca oricum toate sunt obisnuite cu asa ceva .
2
0
pai si ce a spus OANA ceva ce nu e adevarat despre INFLUIENCERE??
3
0
Bine zavo te iubesc ....cine e cristina ich ? Cine e adelina ? Za
4
0
o sa va muiasca pe toate !!! Pai voi tiganci muiste va puneti cu sefa ???
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272