REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Oana Zăvoranu așteaptă un copil? Detaliul care a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor

Oana Zăvoranu așteaptă un copil? Detaliul care a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor

Cristina BĂRBUCEANU 2 ianuarie 2023 | 00:00 785

Oana Zăvoranu este o femeie împlinită pe plan profesional și are o relație amoroasă care îi aduce bucurii în fiecare zi. Însă, se pare că vedeta ar fi decis să treacă la următorul nivel în viață. Iată cu ce indiciu s-ar fi dat de gol și care este detaliul care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă Oana așteaptă un copil.

Vedeta nu ezită să împărtășească momente importante din viața ei cu fanii, sau să clarifice anumite situații pe rețelele de socializare. De această dată însă, Oana Zăvoranu și-a șocat urmăritorii și a ridicat semne de întrebare, după ce ar fi sugerat că așteaptă un copil Bruneta a lăsat la vedere un detaliu important, care demonstrează faptul că are planuri mari de viitor.

Oana Zăvoranu ar aștepta un copil

Oana Zăvoranu își suprinde des fanii în stilul caracteristic, însă de această dată, lucrurile sunt mai serioase decât de obicei. Vedeta a publicat o fotografie care le-a dat bătăi de cap celor care o urmăresc, având în vedere și declarațiile sale de-a lungul timpului.

Bruneta a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu o pereche de pantofi de bebeluși, motiv pentru care fanii s-au gândit că Oana Zăvoranu ar fi însărcinată și ar aștepta un bebeluș în viața ei. Însă, până în acest moment, vedeta nu a făcut nicio declarație în acest sens și nu a menționat cui aparțin pantofii respectivi sau faptul că ar fi un cadou pentru cineva.

Postarea care a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor

Ce a declarat vedeta în trecut despre decizia de a deveni mamă

Chiar dacă nu a specificat ai cui sunt pantofii din imaginea pe care a publicat-o, declarațiile date de-a lungul timpului de vedetă sunt o dovadă a faptului că Oana Zăvoranu nu a exclus niciodată posibilitatea să devină mamă. Așadar, vedeta a spus de câteva ori că și-ar dori să aibă un copil, însă cu toate acestea, nu este sigur pentru cine sunt pantofii din imagine, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"vedeta","bruneta" e doar constipata de la salata de beof .
0
0
Oana Zavoranu are fani ? Si noi vrem in Schnegen he he .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272