REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Oana Zăvoranu, dată în judecată de fostul manager al clinicii pe vedeta care o deține

Oana Zăvoranu, dată în judecată de fostul manager al clinicii pe vedeta care o deține

Replica API 17 decembrie 2021 | 00:00 1651

Oana Zăvoranu (48 de ani) a fost dată în judecată! Horia V., fostul manager al clinicii private pe care vedeta o deține, a acționat-o în judecată. Motivul ar fi o sumă de bani pe care bruneta i-o datorează acestuia, scrie click.ro.

Oana Zăvoranu i-ar fi datorat o sumă de bani fostului manager, iar în luna septembrie Horia Vlădescu și vedeta s-au certat. Acesta a plecat cu scandal, iar Oana le-ar fi interzis angajaților să mai vorbească cu el. Mai mult, Zăvoranu ar fi dat afară pe toată lumea care a fost loială fostului management. Scandalul este departe de a se termina, pentru că cei doi vor avea în curând următoarea înfățișare la Judecătorie.

O asistentă de la clinica Oanei Zăvoranu l-a acuzat pe soțul vedetei de vătămare corporală

Nu este pentru prima oară când Oana Zăvoranu este implicată într-un scandal din cauza clinicii. Tot anul acesta, o asistentă l-a acuzat pe soțul vedetei de vătămare corporală. Angajata clinicii și-a dat demisia, iar ulterior a intrat în conflict cu soțul Oanei, după ce și-ar fi cerut salariul. Alex Ashraf și-ar fi ieșit din minți și ar fi agresat-o fizic. Scandalul izbucnit în clinică a fost oprit ulterior de intervenția Poliției.

Oana Zăvoranu i-a luat apărarea soțului ei și a susținut că asistenta a fost cea vinovată. Mai mult, actrița a vorbit în presă despre incident și a mărturisit că, dacă ar fi fost de față, ar fi „călcat-o în picioare“ pe angajata scandalagie. Vedeta a numit-o pe asistenta care l-a acuzat pe soțul ei de abuz o „psihopată“ și o„troglodită“

Oana Zăvoranu, în război cu fostul administrator al clinicii sale

De asemenea, Oana Zăvoranu este la cuțite cu B.I.F., fost director medical al Spitalului Clinic Colentina, din cauza căruia ar fi rămas cu o gaură în buget de mii de euro. El a fost și administratorul centrului medical One Life SRL, până în anul 2019.

„A venit momentul să vă dau și numele infractorului principal și anume: Dr. B.I.F (inițialele reale ale numelui său întreg). În ciuda aparențelor și a CV-ului medical, acesta deține și un CV infracțional impresionant“, a scris Oana Zăvoranu în urmă cu câteva luni, pe contul ei personal de Facebook.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți de 5 ani

Alex Ashraf și Oana Zăvoranu sunt căsătoriți de mai bine de cinci ani. Bărbatul este palestinian de origine și este mai mic cu 14 ani decât soția sa.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Foto: arhiva personală

Oana Zăvoranu este cunoscută mai ales pentru că a jucat în mai multe telenovele din România, precum Numai Iubirea și Păcatele Evei. De asemenea, actrița a prezentat mai multe emisiuni TV și a fost mereu invitată la show-uri de succes. Oana Zăvoranu a mai căsătorită cu Pepe, în perioada 2006-2011.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe care o detine
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272