REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Oana Zăvoranu le „arde” pe vedetele cu „buze mari”, însă acum a ajuns și ea una dintre ele

Oana Zăvoranu le „arde” pe vedetele cu „buze mari”, însă acum a ajuns și ea una dintre ele

Replica API 18 aprilie 2022 | 00:00 983

Potrivit ințelepciunii zicalei din popor „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, Oana Zăvoranu a ajuns în prezent să facă cunoștință cu „karma”, în urma ultimei sale vizite la medicul estetician. Iată cum și-a transformat buzele!

Oana Zăvoranu, foto: Instagram

Cunoscută pentru poziția ei fermă, din ultima perioadă, împotriva ideii de „influencer”, Oana Zăvoranu și-a creat o emisiune pe platforma YouTube, acolo unde comentează, în stilul caracteristic, ocupațiile dar și aparițiile mai multor vedete din showbiz-ul autohton, scrie click.ro.

Oana Zăvoranu, transformată la nivelul buzelor

Pe lângă problema ei cu „influencereala”, care pentru Oana și mulți alții reprezintă un fel de „arta de a nu face nimic”, actrița a comentat, destul de acid, și trăsăturile fizice ale mai multor doamne și domnișoare, care din punctul ei de vedere ar fi exagerat cu intervențiile estetice.

click pe foto

Vizată a fost, în mod special, chiar Bianca Drăgușanu, care a primit porecla „Buzilă”, din partea Oanei, din cauza dorinței fostei asistente TV de a avea buze cât mai voluminoase, duse spre exagerare.

Amintim însă că recent, Bianca a decis să își topească acidul din buze și să le dea acestora o altă formă, mai naturală. Nu știm dacă întregul proces a avut legătură cu toate aluziile și glumele făcute la adresa ei, de-a lungul timpului, însă pare că în prezent altcineva i-a luat locul!

Oana Zăvoranu a trecut de curând pragul medicului estetician, fiind mai mult decât evident că vedeta a intervenit, la rândul ei, la nivelul buzelor. Deși, într-adevăr, acestea nu se compară cu cele ale Biancăi, din trecut, admiratorii Oanei tot au făcut-o pe aceasta să simtă pe propria piele cum e să fii condamnat și arătat cu degetul, în urma unei astfel de decizii.

Oana Zăvoranu le „arde” pe vedetele cu „buze mari”, însă acum a ajuns și ea una dintre ele

Oana s-a pozat mândră cu noua „investiție”, însă schimbarea a transformat-o în mod vizibil, făcând-o să își cam piardă și din credibilitatea de odinoară. Fanii ei se întreabă acum cum poate Oana Zăvoranu să le denigreze pe celelalte vedete pentru că au „buze mari” și injectate, dacă și ea, la rândul ei, a apelat în prezent la aceeași intervenție, rezultatul nefiind prea departe de cel pe care-l critica actrița cu atâta vehemență în urmă cu doar câteva luni.

Amintim că Oana Zăvoranu a fost și ea ținta glumelor pe seama buzelor, pe vremea când aceasta juca în telenovelele de odinioară. Pe internet apăruse chiar și jocul „Buzuka”, care cel mai probabil poate fi și acum găsit, la o mică căutare pe Google.

Totodată, amintim că mai multe vedete vizate în video-urile Oanei Zăvoranu, printre care și Oana Roman, Adelina Pestrițu și Anda Adam, au ajuns în judecată cu vedeta, după ce aceasta le-a dat diferite apelative și le-a comentat viața personală și aspectul fizic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo!! BUZYTA BUzzOASA parTZoasa sexoasa
0
0
O matracuca care viseaza sa ajunga la Cotroceni. Poate sa dea cu mopu !!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272