REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Oana Zăvoranu vrea să se împace cu Pepe. Ce mesaj i-a trimis vedeta fostului soţ

Oana Zăvoranu vrea să se împace cu Pepe. Ce mesaj i-a trimis vedeta fostului soţ

Replica API 3 ianuarie 2020 | 03:36 755

Oana Zăvoranu şi Pepe

După ani întregi de scandal şi de procese, Oana Zăvoranu a făcut primul pas şi vrea să se împace cu fostul soţ, cu Pepe.

Chiar de Crăciun, Oana Zăvoranu a decis să îngroape securea răzbiului şi după mulţi ani de scandal, de procese, de acuze grave, vrea să se împace cu fostul soţ, cu Pepe. De Crăciun, vedeta i-a scris un mesaj. Nu vrea să se mai certe şi îi urează fericire alături de familia lui.

„A reuşit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reuşit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculaţii. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să ştie el că eu am închis ce aveam”, a spus Oana Zăvoranu, la „Star Magazin”, pe Antena Stars.

Vedeta a precizat că a făcut totul din răzbunarea, considera că el i-a făcut mult rău, iar ea vrea să îi răspundă cu aceeaşi monedă.

Ea i-a trimis mesajul de Crăciun, Pepe l-a văzut, dar nu i-a răspuns: „Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior”, a mai mărturisit Oana Zăvoranu.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ambii si amandoi e tigani d'ai nostri!
1
0
Idiotul asta ii ajunge pana la pizda. Tocmai bine pentru dat limbi.
2
0
Lasa-l pe tigan in pace. Sa stea in etnia lui.
5
0
e unde a mai reaparut si asta ? bianca drgusanu nu a mai tras nici o liniuta sa o dati ca stire?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212