REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ocoliți strada Mihai Eminescu, din Cumpăna, dacă vreți să nu vă rupeți mașinile. VIDEO

Ocoliți strada Mihai Eminescu, din Cumpăna, dacă vreți să nu vă rupeți mașinile. VIDEO

Replica API 3 martie 2022 | 12:15 2191

Locuitorii comunei Cumpăna, din județul Constanța, se revoltă din cauza lucrărilor de reabilitare, mai exact, a drumului peticit de pe strada Mihai Eminescu, din localitate. Aceștia declară că, din cauza zăpezii așezată pe partea carosabilă, nu s-a putut observat asfaltul surpat, și au intrat cu autoturismele în gropi.

An de an, șoferii se confruntă cu problema drumurilor peticite. Lucrările de ”reabilitare” a străzilor par să facă mai multă mizerie și să mușamalizeze craterele formate pe drumurile comunale.

Strada Mihai Eminescu, din comuna județeană Cumpăna, se surpă pe zi ce trece tot mai mult. Din cauza zăpezii care s-a așezat zilele acestea pe carosabil, gropile formate nu s-au mai putut observa. Pe lângă faptul că acestea sunt vizibile când strada nu este acoperită de zăpadă, stratul de asfalt se lasă atunci când trecătorii pășesc pe el.

Un locuitor al comunei Cumpăna, a declarat pentru reporterii Replica de Constanța că, din cauza zăpezii așezate pe carosabil, nu a observat gropile formate și a ”căzut” cu autoturismul propriu într-una din gropi.

Primăria și poliția locală sunt înzăpezite, mașinile cad în continuare în șanțuri. Ieri am căzut cu mașina în gaură. Era zăpadă și nu se vedea. Abia acum au semnalizat-o”, a declarat N.N., șofer, pentru reporterii Replica de Constanța.

Locuitorii se declară nemulțumiți de acțiunile primarului din localitatea Cumpăna.

Bătaie de joc și de banii locuitorilor. Fiecare proiect are și o cota din bugetul local. Mulțumim doamna primar”, a declarat un locuitor al comunei Cumpăna.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ocoliti si str.Eminescu din Constanta,un trotuar a devenit gradina
1
0
Asa primar, asa comuna.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218