REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Odraslele care au moştenit trăsăturile celebrilor lor părinţi. Ce fete frumoase au Robert Redford, Jim Carrey şi Johnny Depp!

Odraslele care au moştenit trăsăturile celebrilor lor părinţi. Ce fete frumoase au Robert Redford, Jim Carrey şi Johnny Depp!

Replica API 17 noiembrie 2020 | 00:00 1481

Împart aceleaşi trăsături! Fiica lui Reese Witherspoon, Ava Phillipe, ar putea fi confundată cu sora ei. Şi nu poţi nega asemănarea dintre Amy Hart şi tatăl ei, Robert Redford.

Amy Hart și Robert Redford

La fel ca faimosul ei tată, Amy Hart Redford a ales o carieră în industria cinematografică. A studiat la Universitatea de Stat din San Francisco şi în străinătate, la Londra, toate lucrurile legate de teatru. Drept urmare, Amy a regizat şi a produs filme propriii, cum ar fi The Guitar, în 2008, dar a şi jucat în câteva producţii, inclusiv în Hate Crime în 2017. Amy lucrează în mare parte ca şi producător executiv, iar pe lista ei figurează şi Riddle of Fire. Se pare că a moştenit trăsăturile fizice ale tatălui ei, dar şi talentul, scrie okmagazine.ro.

JANE CAREY - JIM CAREY

Viaţa personală a lui Jim Carrey a fost întotdeauna un dezastru, actorul a fost însă un tată excelent pentru singurul său copil. Jane Carrey s-a născut în 1987, din idila starului cu Melissa Womer, chelneriţă şi actriţă. De-a lungul vieţii, Jane, care are zâmbetul tatălui ei, a când sus, când jos. Ar fi putut trăi o viaţă de lux datorită contului bancar gras al tatălui ei, dar Jane a vrut să-şi facă un nume. Tânăra îşi doreşte să urmeze o carieră în muzică. A mers la audiţie pentru American Idol, dar a fost eliminată la scurt timp. Cu toate acestea, sperăm că va continua să lupte pentru visele ei, pentru că tatăl ei a ales să să retragă din lumina reflectoarelor.

LILY-ROSE DEPP & JOHNNY DEPP

Lily-Rose s-a născut în 1999, în timpul relaţiei pe care Johnny Depp o avea cu Vanessa Paradis. Genele cuplului au fost, cu siguranţă, transmise fiicei lor mai mari. Părinţii ei nu au fost niciodată căsătoriţi şi s-au despărţit în 2012, după 14 ani de iubire înfocată. Lily-Rose îşi pregăteşte cariera în actorie, dar are succes şi ca model. Ea a devenit faţa parfumurilor Chanel. Cu părinţi de succes ca ai ei şi frumuseţea unică, avem sentimentul că o vom vedea foarte mult pe marele ecran în următorii ani.

DOMINIK CRISTINA GARCIA-LORIDO & ANDY GARCIA

Dominik Cristina Garcia-Lorida nu este doar o actriţă frumoasă, ci este şi fiica cea mare a veteranului actor Andy Garcia. Cristina a cunoscut celebritatea încă de la o vârstă fragedă. Deşi şi-a făcut debutul la Hollywood în anii 1990, ea a devenit cunoscută după rolul din Oraşul pierdut. După acest succes, Dominik a ales roluri care i-au adus prosperitatea financiară. Rolul din serialul TV Magic City a fost cel care i-a mărit considerabil averea. Cu talentul şi succesul ei, Cristina nu va trebui să împrumute niciodată din contul bancar al tatălui său.

CAMERON DOUGLAS & MICHAEL DOUGLAS

Cameron a venit pe lume în timpul căsniciei pe care Michael Douglas a avut-o cu Diandra Morell. Cameron părea să aibă o carieră promiţătoare în actorie, asta până la arestarea sa din 2010. De atunci, lucrurile par să meargă prost pentru fiul actorului, care a fost prins de mai multe ori pentru posesie de droguri şi, în cele din urmă, a petrecut şapte ani în închisoare. Deşi tatăl său i-a găsit cel mai bun avocat, el a decis, în cele din urmă, să-l lase pe Cameron să fie judecat pentru fapta asta. După eliberare, Cameron pare să ia lucrurile încet şi, deşi nu suntem siguri de cât de gol este contul său bancar, poate că are încă şansa de a-şi câştiga singur un viitor mai bun.

REESE WITHERSPOON ŞI AVA

Reese Witherspoon şi fiica ei, Ava Phillippe, sunt practic identice.Tată Avei este actorul Ryan Phillippe, cu care Reese a fost căsătorită în trecut. Ava are 21 de ani şi este încă la facultate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212