REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ofertă de nerefuzat: Barcelona trimite 7 jucători la Inter, în schimbul lui Lautaro Martinez

Ofertă de nerefuzat: Barcelona trimite 7 jucători la Inter, în schimbul lui Lautaro Martinez

Replica API 22 mai 2020 | 00:00 1497

Barcelona vrea să ofere șapte jucători clubului Inter Milano în schimbul lui Lautaro Martinez. Presa din Spania notează că, în afară de Messi, Marc-Andre ter Stegen şi Frenkie de Jong, tot lotul Barcelonei este de vânzare.

Lautaro Martinez, care a marcat 16 goluri în 31 de meciuri în acest sezon la Inter, ar fi o investiţie pe termen lung. Gruparea blaugrana se gândeşte la un jucător pe care să-l poată folosi în locul uruguayanului Luis Suarez, în vârstă de 33 de ani. Vârful lui Inter e dorit în special de Messi, care e covins că un parteneriat cu al său conațional ar fi fantastic pentru gruparea blaugrana.

Fotbaliștii pe care Barcelona e dispusă să îi trimită pe Giuseppe Meazza pentru Lautaro Martinez sunt Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Nelson Semedo, Junior Firpo, Samuel Umtiti, dar și Carles Alena și Rafinha, jucători care în acest moment sunt împrumutați de catalani, dar care vor reveni pe Camp Nou la finalul actualului sezon.

Barcelona e dispusă să apleze la această variantă și din cauza faptului că Inter vrea să obțină în schimbul argentinianului suma aferentă clauzei de reziliere - 111 milioane de euro -, dar mai ales din cauza noii reguli FIFA. Acum, un club aflat sub egida FIFA va putea să împrumute maxim opt jucători în anul competițional 2020-2021. Apoi, odată cu sezonul viitor, numărul de jucători pe care un club îi poate împrumuta se va reduce la șase. Cum formația blaugrana are foarte mulți fotbaliști sub contract, catalanii trebuie să renunțe în această vară la o serie de jucători. De altfel, cu excepția lui Messi, Marc-Andre ter Stegen şi Frenkie de Jong, toți fotbaliștii din lotul lui Quique Setien sunt transferabili.

Lautaro Martinez, sfătuit să nu meargă la Barcelona

De notat că ziariștii de la Ole au anunțat azi că transferul lui Lautaro Martinez la Barcelona e doar o chestiune de timp, părțile fiind aproape să bată palma.

Aceeași variantă e susținută și de presa din Spania, care îl dă ca şi transferat pe argentinian lângă Messi, dar Luis Suarez Miramontes îl sfătuieşte pe Lautaro Martinez să rămână în Italia. Fostul mijlocaș care a evoluat atât pentru Barcelona, cât și pentru Inter, e convins că în Catalunya sud-americanul nu va mai avea același statut ca în Lombardia, urmând să fie în umbra marelui Messi.

"Dacă aş fi în locul lui, nu aş schimba echipa. Să iei o decizie, dacă să pleci sau nu de la propriul club, este greu, însă dacă Messi l-a sunat atunci va fi mai uşor să se gândească la acest lucru. Cu toate acestea, vorbim despre un băiat care este încă foarte tânăr şi are tot timpul din lume să accepte mai multe provocări. Hai să fim sinceri, în Spania nu va avea aceeaşi strălucire ca cea pe care o are la Inter. Vreau să îi ofer un sfat: <>”, a spăus Luis Suarez, pentru gazzetta.it, conform eurosport.ro.ămâi>

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272