REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Oficial! Cătălin Grasa, la Consiliul Județean și Horia Constantinescu, la primărie ... de mână cu Făgădău

Oficial! Cătălin Grasa, la Consiliul Județean și Horia Constantinescu, la primărie ... de mână cu Făgădău

Mirela PASCAL 27 martie 2024 | 14:00 7689

În sfârșit, PSD Constanța și-a desemnat candidații la CJ și Primăria Constanța! După modelul capitalei, unde a fost desemnat candidat la primărie un manager de spital, în persoana lui Cătălin Cîrstoiu, și la Constanța se adoptă aceeași strategie. Nu vorbim despre un candidat comun PNL-PSD, ci despre un doctor candidat la Consiliul Județean Constanța. Este vorba despre Cătălin Grasa, fostul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, iar pentru Primăria Constanța a fost ”aruncat” în cursă Horia Constantinescu. Precizăm că în duo-ul Constantinescu-Grasa a fost cooptat și Decebal Făgădău.

 

Oficial! Catalin Grasa, la Consiliul Judetean si Horia Constantinescu, la primarie ... de mana cu Fagadau

După desemnarea candidatului PNL la Consiliul Județean, în speță Florin Mitroi, Felix Stroe și Ion Dumitrache s-au întâlnit, la București, cu Marcel Ciolacu, pentru punerea la punct a unei strategii puternice, pentru alegerile din 9 iunie. S-a luat în discuție, inclusiv, o eventuală candidatură a lui Mihai Lupu.

 PSD, Organizația Centrală, a lăsat mână liberă organizației din Constanța, în vederea candidatului potrivit, atât pentru primărie, cât și pentru Consiliul Județean.

Oficial! Catalin Grasa, la Consiliul Judetean si Horia Constantinescu, la primarie ... de mana cu FagadauCătălin Grasa

În final, social democrații au decis candidații pe care mizează la alegerile din 9 iunie. Numele pentru Consiliul Județean este o reală surpriză și neașteptată, mai ales că nu a cochetat până acum cu politica, sau cel puțin nu am știut noi.  Așadar, PSD merge pe mâna lui  Cătălin Grasa la Consiliul Județean și pe mâna lui Horia Constantinescu la Primăria Constanța. Grasa este fostul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Oficial! Catalin Grasa, la Consiliul Judetean si Horia Constantinescu, la primarie ... de mana cu FagadauDecebal Făgădău și Horia Constantinescu

Biroul Politic Național al PSD a validat miercuri, 27 martie, candidaturile. Precizăm că, potrivit informațiilor noastre, la București, alături de șefii PSD Constanța și Horia Constantinescu, a fost și Decebal Făgădău. Deocamdată, nu știm ce rol va avea acesta din urmă, ceea ce se știe este că fostul primar al Constanței și Constantinescu au bătut palma, în urmă cu ceva timp, în vederea unei colaborări de lungă durată, după cum ne-a declarat, la un moment dat Constantinescu.

Ce rol va avea, mai exact, Făgădău?

Surse Replica, din conducerea Centrală, ne-au declarat că Decebal Făgădău va deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților, din partea PSD, urmând să se înscrie, din nou, în partid.

 

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi la el căta ipocrizie...proiectele lui fagadau...ca s pe banii lui, de la mă sa de acasa...tot arogant, infatuat si mincinos a ramas..n a invatat nimic, jalnic !!! Seamana perfect cu emil constantinescu..he..he..
2
1
Singurul candidat eligibil, potent si pus pe fapte mari este actualul primar Chitac. Votati-l sa continue lucrarile de anvergura in municipiul Constanta. Niciun alt primar nu a facut ceea ce a facut el si face si in prezent.
5
2
Decebal Făgădău revine în politică și în… PSD: „Mă mândresc cu proiectele mele, dar au fost implementate greșit și au transformat viața constănțenilor într-un coșmar care nu se mai termină!” … :) Băi foame lungă .. să ți luăm proiectele în p@ … bai zdreanță … și toată echipa ta cu care ai proiectat mizeriile astea .. Ne ai lăsat fără parcări pe Lapusneanu , ulița Cuza Vodă te a succit Merla sa o faceți bulevard cu sens unic , băi pârlitule …
13
1
Gihan Eserghep - un candidat responsabil
0
8
Dintre trei rele ,il aleg pe ala mai mic .Stelica ai un vot.
6
9
Câtă slab ai luat tu măi domn doctor grasă ? În spital acolo nu trecea nimeni de tine! Acum ești dornic să conduci orașul ? Nu fiți fraieri nu votați Horia ca n o să mai fie nicio terasă deschisă în vara asta o să vedeți
10
2
Pe g***a de betiv ce e l-a lasat si nevasta. Nu il mai comparati cu dr Cirstoiu ca nu ii ajunge nici pana la glezne
12
2
Abia asteptam sa pierdem alegerile ca sa i demita odata Ciolacu pe Stroe si Dumitrache ca suntem satui de cum trateaza toti membrii din partid. Sa plece in frunte cu DEDE, un om periculos si alunecos. La PSD constanta nu poti avea opinii, pareri, singurul care are e baronul nea Ion. La toti ne e frica sa zicem ceva ca ne sapa… cum au facut cu Luci si Laur…
16
0
Unde dracu vedeti voi un om serios in Chitac. S a pi.at pe voi toti 4 ani in care bu a facut nimic. V a promis parcari si are 0 parcari denaraye in schimb masinile parcheaza cu plata pe trotuar. Imi rup masina de 4 Ni prin santurile cestui idiot si voi souneti ca face?cred ca sunteti drogati cocalarilor
18
8
PSD a pierdut Constanta.
20
1
Gascan groparu comunei
5
0
Horica habarnistu cu puiul vopsit.
17
1
Secaturi mai mari ca ăștia nu găsim
24
1
Bai oameni buni, nu il mai scoateti pe Fagadau de la naftalina. Este expirat pe toate fronturile. Auziti ce spune lumea : si-a lasat sotia cu doi copii si a cuplat cu alta cu care are copil mic de doua luni. O mizerie de om.
29
4
Nu va mai obositi. Singurul candidat care merita votat este actualul primar Chitac. El este omul care a facut si va face pentru municipiul Constanta, lucrari de importanta vitala. Toti cetatenii au vazut ca este un om potent.
19
27
La migidia pe cine ați pus ?? Pe domnul doctor,Busu.
3
2
Nu te mai vrem. Nu vrem să mai auzim de tine. De ce nu te duci la Altin Tepe acolo de unde ai venit? Du-te și lasă-ne.!
21
5
ramai tu sa verifici micii lu pescobar pentru ca o sa te bata baietii in oras cu vib ratorul , si asa vorbeste lumea ca lui nevata-ta ii place gan gbangul. ce naiba esti p***t ?
21
3
Vai de capul nostru,ce specimene pot candida.Horia Constantinescu și Fagadau,Lolek și Bolek de Constanța! De tot rasul....
33
6
Daca asa stau lucrurile, votez Horia. Am incredere in el. O fi gresit in trecut omul, dar a patimit destul. Se vede ca e pentru oameni, are o varsta care arata ca nu doreste decat sa faca bine.
10
33
Cu ce am gresit Doamne sa patimim asa nenorociri!? Unu mai breaz ca altul. Chiar nu mai avem elite? Nu mai avem oameni morali, integri, educati, inteligenti!? Cu ce am gresit sa avem parte de toti barbugiii, borfasii si pupincuristii?!
31
4
Sper ca dl Stroe și Dumitrache sa aibă destulă minte încât sa nu facă greșeala de al trece pe lista pt deputați pe Fagadau. Sunt și alții mult mai capabil în partid sa.i trimiteți la București! Asta a arătat ce poate,adică zero barat!
21
5
Băi câtă șpagă a luat Cătălin g***a de la SC ALStom company SRL când era director la spital … aia erau firma de construcții și el îi băgase să vândă produse medicale te doare capul! Și acum să l votăm noi ca e băiat bun nu ? Și cu fagabou fix asta vrem să și plimbe F undul de moș și deputat S o facem pe Georgeasca amantă de deputat! Chiar nu !
29
1
Domnul din imagine nu a fost bun nici de manager, nici de doctor nici de nimic. Cred ca aceastvv partid nu doreste sa castige . 2 louseri! sa ne fereasca Dumnezeu
24
1
In conditiile de fata stiind cu ce candidati vin partidele STELIAN ION in proportie covarsitoare va fi noul PRIMAR al MUN CONSTANTA
23
12
Bravoooo! Dupa aceasta alegere a pesedistilor, Stelian Ion e primarul Constantei 100%. Timisoara, Brasov, venim din urma !!!!
24
12
Gelil Ersegep îndeamnă Tătarii sa voteze cu PNL UDTTMR nu cumva este a politic !!!
4
5
Mai bine nu.
13
3
A distrus Felix și dragnea tot PSD ul din județ.
19
1
Si uite cum iarasi nu am cu cine sa votez!!! Pe bune?? Bataie de joc!
27
3
Bah fraților dar ce mai vreți de la un S F...x securi...st și de la un I D...che și mai se.....ist....la Marcel se dusera și puseră pe masa doi iepurași coconasi ...pentru marea victorie P N L izda....hai la ghiotune inca 4 ani
13
2
Vai si amar cu asa candidati. Dar orice vot impotriva lui chitac , este un vot bun. Sa scape constantenii de aroganta navetistului.
25
10
Ne-am cam lămurit cu medicii. Ce a făcut la SJU Sf Andrei Constanța? Candidatul PNL a câștigat deja. Îl știe măcar 25% din electorat? Nu. Stroe și Dumitrache știu acest lucru. Au procedat în cunoștință de cauză. Masa de alegători a PSD ului nici nu se va mai mobiliza. Iar opecistul cu aere de vedeta și interesant este o cratiță. ContraConstanta amiral ce este, probabil va mai fi. Nu ca a făcut ceva, ci pentru faptul ca nu mai sunt lideri. Asa ca, de alegeri mergem la cumpărături în Turcia. Măcar e de folos familiei.
26
2
A vândut Felix constanta ptr încă patru ani, asta a fost pohta mea de pnl ista, am reușit sa distrug PSD în județ.
27
1
Fuckadau un turbo ghei, Horica la curr cu fasolica si g***a ghiot morning...votați si la curr luați!
18
7
E clar, castiga Constantinescu si Mitroi.
14
25
Nicio șansă nu aveți băieți!!!
24
5
Votați orice dar nu PSD PNL aur
27
9
Costin Rasauteanu a fost ...lasat in umbra?
14
9
Super, Chitac esti istorie.
21
24
Vulpea batrana Felix a vorbit cu Mitroi (candidatul PNL la cj) ca pune pe cineva foarte slab(g***a) la consiliul judetean din partea psd, ca sa piarda.
27
3
Doctorul acela are moaca de mare corupt. Horia C. merita votat. Fagadau, la c,a,c,a
23
28
asta e cel care alerga femeia aia pe plaje suparat ca si-a pus cerceaful pe nisipul lui?
36
5
la constanta votam Cupsa !
10
31
Te superi daca cineva te face p***t dar sa votezi cu cei care ne au luat de p****i din 89? psd si pnl la tomberon pt totdeauna, aur e o javra vopsita. usr , hotii striga hotii, tunul tras de catzu s a facut de brat cu ministrii USR, deci, huuaaa, dati voi alternative la jigodiile de fata, multumesc
15
5
Chitac o sa ia 2% ca un agent imobiliar. Horia, chiar daca a suparat, a luptat pt cetateni tot timpul, chiar daca m-a amendat, tot il votez!
18
35
Mai bine cu Constantinescu decat cu scursura de Chitac.
16
33
Constanta - oras de k*t, tot prostul de Chitac iese primar, ca lumea e p*****a si voteaza aiurea. m**e Constanta. Probabil.....cel mai de k*t oras mare din Romania.
24
17
N-au nicio sansa amaratii astia in fata cuplului Moha - Cupsa.
10
23
Bravo domn Stroe.Ai distrus PSD Constanta. Cu candidatii astia s a dus dracu PSD-ul la C-ta inca 4 ani.Sper sa te dea afara Ciolacu din psd asa cum trebuia si acu 4 ani. Cum draq sa-l pui pe turnatorul ala de g***a la CJC?? Mai e si p***t, dar tu de astia ai nevoie, de oameni p****i dar usor controlabili.
39
0
A fost aruncat în lupta la mișto....sa făcut înțelegere psd-pnl...și lumea îl vor vota tot pe Chitac...și Mitroi.la Cj
25
9
Catalin g***a poate fi o solutie foarte buna. E un om bun, binecunoscut de multă lume, are multi prieteni. Succes!
9
29
Smardoiul de babe la cearceaf.....cel ce a facut praf mamaia ....sta e non combat al pd...rusine!!!
25
5
Ati facut rahatul praf,deci ramane cum am vorbit MITROI presedinte CJ si Chitac primar
26
15
Felicitari, o alegere inspirata!
7
28
Eșec garantat.Doar dacă ar candida Stroe și Dumitrache ar avea șanse reale.Ei conduc deja orașul și judetul
13
17
Au ales si au cules. Auuu.
25
3
Fagadau o sluga dea lui Mazare. Bai machidoane ce-iti mai place sa fii sluga pe viata. Din lesa nu stii ce sa faci
30
4
mor de ras
28
1
au vandut meciul
31
2
astia doi sunt niste gunoaie . nu ii voteaza nimeni .
35
4
Ptiu,uite asa ramanem cu bese-n cizme pe cap inca 4 ani.....mi-e sila !
28
4
Horika, autorul Regulamentului dezastruos al parcarilor, alaturi de prietena lui, Ovanezzian! Cand au pus 100 lei pe zi parcare in Mamaia, si orasul impartit pe zone! Zona 1, in fata caselor noastre! 400 lei pe luna, abonament! Nu uitati!
43
6
Rămâne Georgescu în luptă pentru Mangalia?
13
5
Felicitari! Va fi o lupta dreapta! Cei mai buni sa castige!
12
30

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212