REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

OFICIAL! CONSTANȚA are DOI NOI SUBPREFECȚI

OFICIAL! CONSTANȚA are DOI NOI SUBPREFECȚI

Replica API 4 martie 2021 | 16:16 6116

Guvernul condus de Florin Cîțu a numit în cursul dimineții de miercuri, 3 martie, mai mulți prefecți și subprefecți, din rândul partidelor care formează coaliția de guvernare. La Constanța, funcțiile de subprefecți au fost preluate de Mihai Vîlcu și de Secyl Suliman. Aceștia și-au depus jurământul joi, 4 martie.

Joi, 04 martie 2021, ora 14.30, în sala de ședințe a Instituției Prefectului – Județul Constanța, a avut loc în sistem de videoconferință, ceremonia de depunere a jurământului de către Silviu-Iulian Coșa în funcția publică de prefect al județului Constanța, Secyl Suliman în funcția publică de subprefect și de către Mihai Vîlcu în funcția publică de subprefect.

Cine este Mihai Vîlcu

Mihai Vîlcu a candidat din partea USR pentru funcția de primar al comunei Ghindărești.

Acesta a copilărit în Ghindărești și s-a întors în comună după ce a terminat studiile universitare. Mihai Vîlcu are 35 de ani și a terminat Facultatea de Informatică Managerială la Universitatea Româno-Americană. După ce a absolvit facultatea a deschis o afacere și a decis să își investească banii strânși într-o plantație de mure, la Ghindărești. Plantația a înființat-o în urmă cu 5 ani și are 4,5 hectare.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adevar graesti. A batut palma cu lupu,dar in palma cat a avut?nu putini .sute de mii,ca sa nu fie refuzat in a si satisface ambitiile de marire. Nu uitatica prin deputatul Amet varol trebuie sa primeasca un milion de euro pe an.Doar pt 2016 nu poate justifica 360 000de euro smenuiti din fondurile uniunii. Si nu uitati ca are acces la IP-urile telefoanelor.
0
0
Si ci ce ne ajuta pa noi pulimea ca avem 10subrrfecti?
1
0
Felicitari si mult succes doamna ! Avem incredere in dumneavoastra ! Stim ca rautatile spuse despre dumneavoastra vin din frustrarile acestora.
3
2
De ce e nevoie de 2 subprefecti ? Nu e de ajuns un prefect si un subprefect ? Taietori de frunza la cani.La noi ca la nebuni.
6
1
Felicitari doamnei, cu siguranta va da dovada de profesionalism. Restul sunteti invidiosi ca nu ajungeti la struguri...
5
3
PREFECTII SI SUBPREFECTII sunt functii politice.sunt reprezentantii guvernului in teritoriu.Pnl are prefect.Usr subprefect.Gelil are subprefect.ca doar a batut palma inainte de alegeri si a semnat protocol de colaborare cu PNL.deci trebuie sa isi ia partea.ca sunt sau nu competenti.ca au sau nu vreo competenta nici nu mai conteaza.ala creste mure si devine subprefect astalalta e sustinuta de Gelil patron de autobuze.sa i dam inainte.ce mai conteaza 2 oameni angajati ampulea.unde sunt mii 2 nici ca mai conteaza.
2
2
orasului cat mai multi golani politici
4
1
Felicitari, doamna Suliman! Mult succes!
7
7
Ca primar mai slab ca Neagoe nu va avea Constanta niciodata. Chitac va face din Neagoe o figura simpatica...
9
2
CUM ATI PUTUT SA PUNETI O NULITATE CA ASTA DE LA OVIDIU? E PROMOVATA DE SCUPARICI CA PUPA BINE MANA, DAR SA PUNETI PROSTI SUBPREFECTI??? UNDE AM AJUNS?
19
2
Scoateti capu"de oaie de acolo!!! In mongolia cu el.
10
6
Ce CV.au ,nu cel inflorit si ce ganduri au pt.Judetul Constanta,numai zic de ora.Totul este politic.Pt. a supravietui trebuie sa votezi.Pacat! In iitor vom vedea care ste situatia municipiului si a judetului Cta.Fapte nu vorbe! pacat alta marie cu alta palarie prea mare pt.cine e la conducere acum.Fapta,fapta,fapte!
2
1
Eh! Acum poate dai o cafea!
5
3
Competenta si prfesionalism....la plantat mure!Asa oras asa prefect si subprefect.Ca de primar......!
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218