REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

OFICIAL: Constanţa, încă 14 zile de CARANTINĂ!

OFICIAL: Constanţa, încă 14 zile de CARANTINĂ!

Replica API 4 decembrie 2020 | 12:14 6820

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt deja 9 luni de cand nu mai avem viata! Oare cat o mai dura?
1
0
Mati convins, o sa merg la vot sa votez psd. Si dupa sa fac un mare gratar, sa va iau carantina in pula. Si pe EBA, si pe Palaz, si pe toti manglitorii politii romanesti. Niste mizerii. Sictir
15
3
hai ca acum m-am hotarat, vin la vot !!! vin la vot !!!! de abia astept sa votez, am o sete sa dau un vot in urna, tare de tot !!!
9
0
Era tantalaul de klaun iohannis singur la Arcul de Triumf si zicea ceva purtand masca, desi in jurul lui nu era nimeni la o distanta de 1 km, prostia omeneasca.
17
0
Sa trimitem comunistii la canal! Dupa 30 de ani, avem o sansa unica!
10
11
tot timpul pensionarii se plang ca sunt mici pensiile DAR peste tot, de dimineata pana seara, nu ai loc de ei! astia si tiganii sunt purtatorii de virusi !
6
8
Tot spunem zi de zi ca marea majoritate respecta regulile, sa zicem in procente 55-60 ... dar restul ?! de ce trebuie sa suferim toti din cauza celor care nu le respecta ... ce vedem zi de zi Constanta - foarte multe persoane in varsta care se plimba de colo colo si cu siguranta nu au toti urgente ... obisnuita ... foarte multe persoane de o anumita etnie care nu poarta masca ... e clar de declaratie nu are rost sa vorbim - ies la cersit praduiala etc ... au venit toti "doctoranzii" de afara ... a iesit toata "spuma" din constanta la iveala ... sigur peste 2 sapt. nu se va schimba nimic !
16
9
de obicei nu comentez postarile unor oligofreni....dar nu pot sa ma abtin..in primul rand din natia paroasa fac parte..tu.. mata..tactu..si toti cretinii din neamul tau!!! apoi sa tii minte ceva ...tara asta nu mai apartine romanilor, ci este condusa de altii..cu ajutorul manipularilor , minciunilor , idiotilor ca tine!!
23
3
Pnl 0% duminica ----
21
6
Jos cu gunoiul de PONTA! Cel mai nesimtit om din Ro!
22
12
Care carantina mah ca lumea se plimba peste tot . Astia care nu mai suportati carantina cu ce va afectat viata ? Ca la Jumbo zilele astea se sta la coada sa intri in magazin .Lumea umbla dezlegata peste tot aceasta carantina este frectie la picior de lemn .Doar pe hartie
26
10
Rog seriozitate si buna voita sa mergeti la vot chiar daca suntem in carantina sa ne alegeti si pe noi acum ca dupa intrati in stare de urgenta, rog seriozitate sa mergeti buluc in supermarketuri ca asa luam si noi comisioanele din import, rog seriozitate cat mai multi sa va faceti bradul anul acesta si sa da.ti navala la jumbo ca sa putem sa ne punem banii deoparte langa pensiile speciale. Cu drag Guvernu.
19
3
Votati AUR, votati pentru Romania, pentru viitorul vostru si al urmasilor vostri!
9
27
Ce tot ne amagiti atata?Executati-ne!Este mai simplu.
20
9
Din cauza unora ca voi se impune si se prelungeste carantina. Atat timp cat nu veti respecta masurile de siguranta, agonia se va prelungi. Nu orban, iohanis, arafat, papa, putin, trump, fbi-ul, politia, dracu...sunt vinovati de situatie, ci lipsa de educatie a unora, prostia din capul altora, idiotenia si habarnismul. Va meritati soarta!
26
28
vrem nu vrem ajungem sa-l trimitem pe fagadau in parlament!
10
16
Cu TRIBUNALELE PLINE OCHI DE OAMENI CITATI LA PROCES LA ACEEASI ORA DE JUDECATORI. Procrse non stop nu gasesti un loc de parcare. Full in sali de judecata pe holuri pe scari peste tot. INCONSTIENTA UCIDE
16
3
in carantina. Doamne, bate-ti pvla de ei duminica, de lucovid, de ciolanis, de helvig, arahat si toate liftele pe mana carora a incaput tara asta.
20
10
Asteptam 6 decembrie. bagam si noi in carabtina PNL
34
9
Muie PNL!O sa va voteze mata nemernicilor.Ne tineti in casa ,pt a va lua voi bani de la UE.JigodiilorMulta muie o sa va dam la vot.
32
9
deci litera m. e bagata asa acum la oha .. ai voie sa te deplasezi pentru vot unde o sa fie cozi... futuva copiii si mortii de jigodii ce sunteti
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108