REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
28.4° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Oficial de la BEC! Mechenici, de la PNL, a câștigat Primăria Costinești

Oficial de la BEC! Mechenici, de la PNL, a câștigat Primăria Costinești

Andreea VLAICU 16 iunie 2024 | 10:48 3036

Biroul Electoral Central (BEC) a respins cererea de anulare a alegerilor locale din comuna Costineşti. Acolo voturile au fost numărate de mai multe ori pentru că au fost găsite multiple nereguli. Astăzi, 16 iunie a.c., BEC a hotărât că Gheorghe Mechenici, de la PNL, este noul primar al comunei Costinești. 

Oficial de la BEC! Mechenici, de la PNL, a castigat Primaria CostinestiGheorghe Mechenici

Sfârșit de telenovelă la Costinești! Biroul Electoral Central a respins propunerea Biroului Electoral de Circumscripție Costinești de anulare a alegerilor, primarul pentru următorii 4 ani ai comunei Costinești fiind desemnat liberalul Gheorghe Mechenici.

Oficial de la BEC! Mechenici, de la PNL, a castigat Primaria Costinesti

Reamintim că voturile au fost numărate de mai multe ori la Costinești, pe parcursul mai multor zile.

Inițial, primele rezultate îl dădeau câștigător pe actualul primar, Jeanu Dumitru (PSD), dar la următoarea renumărare, ca prin minune, a mai apărut un vot, pentru liberalul Gheorghe Mechenici, deci rezultatul fiind egal în prima repriză. Urmare a descoperirii votului, meciul a ajuns în prelungirile prelungirilor, voturile fiind numărate de mai multe ori, rezultatul fiind mereu altul.

Oficial de la BEC! Mechenici, de la PNL, a castigat Primaria Costinesti

Doi cetățeni ucraineni au votat fără a avea dreptul, la Costinești

Reprezentanții BEJ au declarat că locțiitorul BECL Costinești a constatat faptul că 2 cetățeni ucraineni au votat fără a avea dreptul, punându-se în discuție reluarea votării. „Locțiitorul BECL Costinești a constatat faptul că 2 cetățeni ucraineni au votat fără a avea dreptul. Dumnealui a pus în discuție reluarea votării“, au transmis reprezentanții BEJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest Video Este Valabil Doar Pentru Un Om Pe Nume Și Prenume: Rareș Bogdan, Care Vorbește Ca Să Nu Adoarmă În Papucii Statului: Este Valabil Și Pentru Partidul Politic PNL, Care A Făcut Numai Rău La Oameni Și Copii În Pandemie, Spunând La Oameni Și Copii Să Se Vaccineze Anti Covid Pentru A Scăpa De Virus: Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
4
4
Gata cu manevrele! Schimbam macazul, dam la penele de acu. Sa vina banuuuuuuuuuuuu.
4
2
Magariii, pnl are blaturi la bec in cta.mitroi are grija de tot
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510