REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Oficial de la DNA: Fostul adjunct al IPJ Constanța, Relu Vizitiu, își anunța soția de controalele ANPC

Oficial de la DNA: Fostul adjunct al IPJ Constanța, Relu Vizitiu, își anunța soția de controalele ANPC

Replica API 5 septembrie 2022 | 15:32 6582

Fostul adjunct al IPJ Constanța a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii din cadrul Tribunalului Constanța, care se va judeca pe data de 27 septembrie. Relu Vizitiu este acuzat de permitere a accesului unor persoane neautorizate la informații nedestinate publicității în formă continuată, acces ilegal la sistem informatic în formă continuată și divulgarea unor informații nepublice în formă continuată. Totodată, și soția bărbatului a fost acuzată de instigare la acces ilegal la sistem informatic în formă continuată și instigare la divulgarea unor informații nepublice în formă continuată.

În acordurile de recunoaștere a vinovăției, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În data de 29 iulie 2020, în contextul pregătirii unei acțiuni comune I.P.J. Constanța – A.N.P.C., inculpatul Vizitiu Mircea Relu le-ar fi informat pe cealaltă inculpată și pe o altă persoană despre iminența efectuării unui control pe plajele din municipiul Constanța unde acestea administrau împreună un beach bar. Controlul ar fi fost efectuat în dimineața zilei de 30 iulie 2020, dar nu ar fi fost vizată zona de plajă în care funcționa barul. În data de 12 octombrie 2020 inculpatul Vizitiu Mircea Relu ar fi informat o persoană, prin mesaje SMS, că împotriva ei ar fi fost formulată o plângere penală, comunicându-i acesteia atât autorul plângerii cât și infracțiunea reclamată. În cursul anului 2020, în mai multe situații și la solicitarea celei de-a doua inculpate, inculpatul Vizitiu Mircea Relu ar fi accesat bazele de date ale Ministerului Afacerilor Interne strict pentru a-i divulga ulterior acesteia datele de stare civilă ale unor persoane de care era interesată.

În prezența apărătorilor aleși, inculpații au declarat expres că recunosc comiterea faptelor reținute în sarcina lor, acceptă încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală și sunt de acord cu felul și cuantumul pedepselor aplicate, precum și cu forma de executare a acestora, respectiv:

- pentru inculpatul Vizitiu Mircea Relu o pedeapsă de un an și 5 luni închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și

- pentru inculpată o pedeapsă de un an și o lună închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ei na ,ce mare branza a facut ca si-a anuntat sotia ca vine controlul,parca voi nu a-ti fi facut la fel! Pur si simplu ne legam de lucruri minore si nu vedem altele mult mai grave care se intampla in jurul nostru!
1
0
Ei na ,ce mare branza a facut ca si-a anuntat sotia ca vine controlul,parca voi nu a-ti fi facut la fel! Pur si simplu ne legam de lucruri minore si nu vedem altele mult mai grave care se intampla in jurul nostru!
1
0
Daca nu ar fi fi fost prins, ca un prostanac, ziarul de toaleta,Replica, ar fi scris, la pensionarea lui, ca a fost un ofiter de cariera, care a ajutat statul roman, si ca merita pensie de 6.000 ron. Realizati cati organosi, din astia ofiteri de caRIERA, nu au fost prinsi? Realizati ce inseamna ofiter de cariera in Militia asta ? Militia inca traieste...traieste si prin militieni tineri...si militienii tineri incearca sa te ameninte, sa nu depui plangere etc etc. Militia nu va disparea cu batranii de 45 de ani ce ies la pensie....si astia de 25 de ani sunt la fel. Uniforma ii tampeste.
2
0
Ei na ,ce mare branza a facut ca si-a anuntat sotia ca vine controlul,parca voi nu a-ti fi facut la fel! Pur si simplu ne legam de lucruri minore si nu vedem altele mult mai grave care se intampla in jurul nostru!
0
1
sau invatat militieni;fura la greu incalca legile in folosul lor sau acolitilor apoi cind sunt prinsi recunosc si isi iau cu suspendare.daca erau altii la mititica.corb la corb nu'si scoate ochii.
0
0
DNA sa controleze activitatea lu Steflea de la Politia Locala Cernavoda, un pervers , un sarlatan de om e.
0
0
dosarele sunt blocate de catre avocati influenti rusofili, care la revolutie erau primii la casa alba. acesti rusofili trebuie trasi pe dreapta. pe linie moarta.
1
0
Probabil esti vreunul de la BCCO care nu ai avut loc sa intri la SIC
0
0
Pai si ce ... Jipa , mentorul lui, facea la fel . Numai ca nu a fost prins, jigodia . S a refugiat la Braila pe la Politia Locala , dupa ce a adus toti interlopii din Braila la Constanta si pe papagalul de V. Balan, care umbla acum cu limba scoasa sa faca evaluari de risc pe la amaratii de agenti economici . Jooos coruptia
1
0
impreuna cu pletosul t.m.g si t.m.g sa sooga poola.
0
0
si hasotti blokeaza dosare. cum face oare? pe cine are la mana?
1
0
Asa suntem toti de la sic,serviciul investigatii criminale,constanta,niste incompetenti,taranoi si corupti.
0
0
de vaccinuri cand se apuca parchetul?
2
0
Ce tie nu'ti place, altuia nu'i face. Ca sa pricepi infractorule, este vorba de lustruitul pantofilor....stii tu ce si cum, iar daca te a lasat memoria, apeleaza la Didel.
2
0
doar nu va asteptati sa fie politistii cinstiti hahahaha
1
0
fata de socru mic din palas.
4
0
Sa-i fie rusine ca s-a numit politist!
0
0
asa deci sunt acasa bine merci si banii tot la ei. asta da justitie
1
1
De curand am vazut pe youtub Clanul politistilor din navodari. Sa vezi acolo tata meserie
2
0
Un mare ajutor acordat smecherilor...la p****i m**e cu lamaie
1
0
Toata informatia din M A I pleaca de la procurorii
3
0
Ce gainar de 2 lei!!!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272