REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Oficial, despre ancheta furturilor de la firma de curierat

Oficial, despre ancheta furturilor de la firma de curierat

Replica API 22 decembrie 2020 | 17:52 2136

Polițiștii Secției 2 au fost sesizați, în noaptea de 20/21 decembrie a.c., cu privire la faptul că un bărbat ar fi forțat mai multe căsuțe de tip easy box, iar din una din ele ar fi sustras un plic.

Polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 36 de ani, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

La aceeași dată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiștii Secției 2, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale ai Poliției municipiului Constanța, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind ridicate bunuri cu valoare probatorie.

Astfel, în urma activităților, au fost extinse cercetările față de bărbatul în cauză, în sarcina sa fiind reținute alte 2 infracțiuni de furt calificat, ce ar fi fost comise în noaptea de 24/25 iulie a.c., respectiv 24 noiembrie a.c., prin același mod de operare.

Prejudiciul total se ridică la aproximativ 53.000 de lei.

Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a admis măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că un individ a pus pe jar angajații unei firme de pază, respectiv Zip Escort, dar și oamenii legii din Constanța. Este vorba de o firmă de curierat rapid, Sameday, de unde, personajul în cauză fura din easybox-uri.

Citește și: EXCLUSIV! MEGA ANCHETĂ și FILAJE, la Constanța: prejudicii MARI! Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand spui ca .. mana in mana cu .. curierul cred ca nu ai mai mult de 2 clase decat trenul vai de gandirea ta de prostalau adica dc as baga un prost de curier cand pot sa fac singur comenzi si stiu unde sunt si nu le ridic dar le ridic cum stiu eu ... mai lake ... esti mai prostalau ca mos gerila .. apropo daca folosesti metoda macar nu mai invinui curierul PROSTULE!
1
5
DACA A MERS LA SIGUR INSEAMNA CA STIA DE LA CURIERUL DE PE ZONA CARE A FACUT LIVRAREA LA EASYBOX SAU A SPART MAI MULTE SERTARE PANA A DAT DE EL ... INSEAMNA CA E MANA IN MANA CU CURIERUL SALTAT, DUS LA AUDIERI, PUSCARIE ... NU AI CUM SA STII UNDE E DECAT DACA PLATESTI PRODUSUL SI SCANEZI CODUL SAU VARIANTA DE MAI SUS !!! MULTA SANATATE !!!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369