REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Oficial: Florin Cîțu anunță ÎNGHEȚAREA salariilor bugetarilor

Oficial: Florin Cîțu anunță ÎNGHEȚAREA salariilor bugetarilor

Replica API 31 decembrie 2020 | 23:37 1857

Premierul Florin Cîțu a anunțat înghețarea salariilor bugetarilor la nivelul lunii decembrie a anului 2020. El a explicat că această măsură va aduce 12 miliarde de lei în plus la buget, iar întreg pachetul de măsuri va aduce 17 miliarde de lei.

Florin Cîțu

Această OUG reprezintă o economie la buget de 17 miliarde de lei pentru anul 2021. La primul articol, se mențin în cuantum brut salariile celor care lucrează în sistemul bugetar la nivelul lunii decembrie 2020, scrie stiripesurse.ro.

La baza deciziei stă și ceea ce am văzut că s-a întâmplat cu Legea salarizării, o lege aplicată prost, o lege care promitea reducerea inechităților, dar care are o mulțime de excepții.

În 2020 nu ne-am atins de veniturile din sectorul public și am luat măsuri pentru mediul privat. Nici acum nu vor exista tăieri, vor rămâne la nivelul lunii decembrie a anului 2020.

Aș vrea să mai menționez un punct din OUG: acordarea voucherelor de vacanță în valoare de 1450 de lei. În continuare susținem sectorul HORECA și pentru 2021 vor rămâne voucherele de vacanță.

De asemenea, punctul de amendă rămâne la 145 de lei, nu se va modifica.”, a spus Florin Cîțu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te torn eu la vara pe litoral...pasivule
0
0
1.200.000 bugetari pentru care muncesc cam 3.000.000 la privat. RESTRUCTURARE.
1
3
singura solutie in Romania e GREVA GENERALA
0
0
sclavule, legea voucerelor a fost valabila si pentru voi cati ati cerut patronului sa vi le dea? nu-mi aduc aminte sa fi auzit de vreo greva la privati in ultimii ani, v-ati multumit cu minimul si restul la gri dar tipati la bugetari, o sa dati si voi faliment si sparanghelul va asteapta!!!
5
1
Usor usor Citzu isi da seama ca pomana cu vouchere e "buna". Parca desfiinta voucherele. "Sprijina" Horeca. Daaaa. Deci face tot ce e mai rau. Bugetarii se vor bucura de salariile de pana acum care sunt cam maricele chiar daca neindexate, vouchere, prime, gratutati pe transport. Vorba aia, i-am votat in gura ni s-au kkt. Noi la privat tot sclavi tot cu munca si somajul. Dispareti bai astia de la PNL si USR !
1
2
La munca borfasilor din primarii,ati facut pula mare ani de zile cu voucere de vacanta si bani fara numar Blocati salarii pina in 2030 la frecangii din primarii
9
2
poate gresesc, dar ghiorlaitorii incep sa planga dupa ciuma rosie?Si pe cine puneti in locul coalitiei pedelisto-neomarxista-udemerista?
1
4
Greva generala pana pleaca astia .
9
0
am uitat sa va spun austeritaea e doar pentru catei dar cred ca se sunantelege .. pai ce a fost in capul vostru fraierilor cand ati votat pnl noi atat am invatat atat stim - austeritate mizerie saracie ura dezbinare dar repet numai pentru catei ca sa fiu bine inteles
10
0
avem ce am votat...boc 2...
15
0
ne intrebam desi o sa ramanem cu intrebarea la ce o sa fie folositi cei 12 miliarde de lei in plus in buget....hahahhahaha
10
0
catu prostu,tatal vostru
11
0
scumpesti benzina curentul apa sar toate preturile si la alimente la servicii la tot salariul ramine inghetat puterea de cumparare scade unde-i ajutorul european sa inpartit deja pe firme Iohanis tace de televizor nu mai are nevoie nu va apuca aprilie mai sunteti un fals mergeti pe stadioane si chemati lumea sa va vada cum va inpuscati singuri
13
0
pai bai catule, dar pensille alea nesimtit de speciale nu ingheata? imi este greu sa cred ca nu mai strecori tu peste noapte ca hotii o marire pentru hotii din parlament, guvern, senat si amantele, rudele lor care sunt angajati pe acolo asa cum ati facut tot timpul. sporurile voastre la fel de nesimitite! alea se pare ca nu vor ingheta. pai tot noi strangem cureaua si voi o pastrati la fel de larga ca sa va incapa burtile alea de putori ce sunteti.
14
0
coruptiaucide
7
0
Foarte bine. Si asa freaca menta. Ar trebui sa se faca restructurari. Cu atatea calculatoare si ei tot gresesc.
6
15
ca sa poata si inflatia sa ajunga din urma salariile
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212