REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Oficial! Luminița Vlădescu, administrator provizoriu al Șantierului 2 Mai Mangalia

Oficial! Luminița Vlădescu, administrator provizoriu al Șantierului 2 Mai Mangalia

Mirela PASCAL 27 mai 2023 | 00:00 2719

Luminița Vlădescu a devenit vineri, 26 mai, fericita câștigătoare a unui loc călduț în Șantierul 2 Mai Mangalia, în locul Marinelei Voivozeanu, fosta purtătoare de cuvânt a CJ Călărași, ajunsă șefă peste noapte la Biblioteca Județeană Călărași, a refuzat postul de membru în CA al Șantierului 2 Mai, după ce Replica a prezentat CV-ul stufos al acesteia.

Oficial! Luminita Vladescu, administrator provizoriu al santierului 2 Mai Mangalia

Pe masa ministrului Economiei, Florin Spătaru, a ajuns propunerea Luminiței Vlădescu pentru postul de administrator provizoriu în CA al Șantierului 2 Mai. 

Oficial! Luminita Vladescu, administrator provizoriu al santierului 2 Mai Mangalia

Vlădescu ar fi trebuit votată în ședința AGA de miercuri, 24 mai a.c., numai că întrunirea s-a amânat pentru joi, 26 mai. Vineri, acționarii au primit cu brațele deschise propunerea oficialului, și au aprobat numirea lui Vlădescu în funcția de administrator provizoriu.Vlădescu va sta pe funcție patru luni, urmând ca, mai apoi, să-i fie prelingit, sau nu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
,Ro
1
0
Liberalilor! Ati reusit sa stricati tot! Dacanu aveati oameni pregatiti de ce v-ati mai prezentat in fata oamenilor sa va voteze? Spuneti-mi macar o societate care functioneaza sub umbrela voastra? Ne-ati pacalit sa va votan si cum v-ati vazut la butoane cum v-ati pus pe furat fara sa luati in calcul ca dupa voi vor ramane oameni fara locuri de munca. Desi v-am votat la urmatoarele alegeri, desi nu imi doream sa fac acest lucru , voi da votul sicialilor. De bine de rau nu se comportau la modul in carese comporta leprele voastre, care desi nu sunt pregatite profesional incearca ca bage pumnul in gura angajatilor.
3
1
Doamna Luminita, buna rau!
3
0
Ce poza i-ati tras! Ea are 120 de ani și 27.908 riduri și voi mai aveați puțin și o făceați puștoaică. . . . în rest, niciun câștig, o oportunitate fără circumvolutiuni.
5
0
Va distruge șantierul asa cum a distrus și orașul Medgidia cât a fost și viceprimar. O nulitate care e contra la orice.Pacat
9
1
Mwiue maxima cu k***t si spume in veci. Afara cu firma asta olandeza-jidaneasca , falimentara si de rahat !!!!.
6
3
pacat de oras si localnici . cu asemenea specialisti in domeniul naval , cat de curand santierul va fi doar o amintire .
6
1
Pe fosta sotie a lui Boureanu o cheama Irina. Si nu mai e de mult cu Vladescu. A revenit la numele de Irina Boureanu.
5
1
Asta nu e m PARASUTA aia care mireasa fiind a lui Boureanu si o punea cu nasul Sebastian Vladescu? LIBERALII își pun în posturi toate AMANTELE PNL VA DECONTA LA ALEGERI!! PNL daca va lua 10-12 % din voturi sa zică multumesc, desi îi prevedem o scădere sub 10 la sută dupa cum își pun AMANTELE si prostii in functii.PNL face greseala dupa greseala din pacate si tare ma tem ca va avea soarta PNTCD si o sa rămânem pe cap doar cu PSD
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218