REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

OFICIAL! Mihai Vîlcu, noul SUBPREFECT al județului Constanța

OFICIAL! Mihai Vîlcu, noul SUBPREFECT al județului Constanța

Replica API 4 martie 2021 | 10:58 3894

Guvernul condus de Florin Cîțu a numit în cursul dimineții de miercuri, 3 martie, mai mulți prefecți și subprefecți, din rândul partidelor care formează coaliția de guvernare. La Constanța, vine pe funcția de subprefect Mihai Vîlcu.

Cine este Mihai Vîlcu

Mihai Vîlcu a candidat din partea USR pentru funcția de primar al comunei Ghindărești.

Acesta a copilărit în Ghindărești și s-a întors în comună după ce a terminat studiile universitare. Mihai Vîlcu are 35 de ani și a terminat Facultatea de Informatică Managerială la Universitatea Româno-Americană. După ce a absolvit facultatea a deschis o afacere și a decis să își investească banii strânși într-o plantație de mure, la Ghindărești. Plantația a înființat-o în urmă cu 5 ani și are 4,5 hectare.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e curvar de meserie umbla cu una de aici cu un audi
4
0
in politica e ca si pe plantatie , nu ti trebue cine stie ce efort, platesti si muncesc altii pentru tine, mai ales daca ai un ranjet ca atare!
4
1
Cum adica???muncesti sa termini o facultate ROMANO-AMERICANA, si te apuci sa cultivi...MURE???RASUL CURULUI...
4
1
Stiti vorba aia, "cine spune ala este ca magarul din poveste"? Deci:ori sunteti cum il numiti si de aici se explica faptul ca recunoasteti "acele" gesturi, ori v ati facut treaba cu el si asa se explica siguranta voastra de a afirma unele chestii.
4
1
felicitari mihai, cu siguranta ghindarestiul este mandru de tine, avem nevoie de oameni pregatiti ca tine si cu o cariera profesionala solida succes
3
5
Un alt travestit!!! Tataru alt poponaut, numai baieti de baieti. Tatarul dintrun vanzator la omv a ajuns vice prefect. Acum si asta. Vai de mama noastra
4
4
Alt ratat.
4
2
USRisti promoveaza numai "competenti" si culegatori de mure prefecti...
8
1
Un homosexual parat si ieftin ....merge in orice fel de vacanta daca il inviti
10
2
Omu este homo . In fiecare wechend este vazut in preajma unui sex masculin la un hotel
7
2
Mare facultate... Cand a strans banii inainte sau in timpul facultatii ? Cum dracu tocmai el a fost in stare din tot Ghindarestiul sa faca o afacere ca asta. Prea e de Las firbinti. Mizeria politica continua si nu are ideologie.
9
1
Astia sunt din aia care cumpara diploma ca sa se bage in politica.Toti politicienii sunt niste analfabeti,gunoaie,ordinari.Mare afacerist,verificatii averea sa vedeti de unde e omul asa instarit ,cumva a vindut mure in tomis 3?
10
1
coruptiaucide
10
0
Mare facultate, romano-americana asta...ne ducem in cap cu d'alde astia. In tara asta, ar trebui ca nimeni sa nu poata ocupa un post de conducere in administratie daca nu a absolvit, cu studii de lunga durata, o scoala nationala de administratie.
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218