REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

OFICIAL: Pe DN3 va fi montat parapet din beton, între Constanța și Valu lui Traian

OFICIAL: Pe DN3 va fi montat parapet din beton, între Constanța și Valu lui Traian

Replica API 10 noiembrie 2017 | 00:16 1161

După ce cotidianul „Replica de Constanța” a atras atenția asupra accidentelor și s-a solidarizat cu cetățenii care au inițiat o petiție, reprezentanții CNAIR au decis să monteze parapete din beton pentru a delimita sensurile de mers pe DN3, porțiunea dintre Constanța și Valu lui Traian.

Mai precis, pentru sectorul de drum menționat, CNAIR București a emis comandă pentru amplasarea a 3.000 de metri parapet din beton pentru separarea sensurilor de mers.

De asemenea, la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, se analizează sectorul de drum cuprins între Constanța și Valu lui Traian pentru a executa un punct de întoarcere.

Iată răspunsul oficial al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, la solicitarea cotidianului "Replica":

Claudia CORBU

Citeşte şi:

https://www.replicaonline.ro/prea-multe-accidente-rutiere-grave-pe-drumul-dintre-constanta-si-valu-ce-solutie-propun-cetatenii-333020/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu cred ca se vor obri la cretoiu cunparapeti sau or face un sens giratoriu, ca acolo sunt niste familii care fac naveta constanta-cretoiu di plus ca sunt si niste copii, si acei copii lear veni greu sa sara peste parapetii si ar fii si mai periculos sa, sara parapetii de beton!
0
0
Ba sunteti si cam prosti da o sa puneti parapeti pe linia dubla dar nu va ganditi ma dracu ca iarna cand o sa ninga intre valu si constanta si va fii viscolita zapada va ramane in parapeti vostri de rahat ba am 17 ani dar gandesc mai bine ca voi dracu
2
0
cum o sa mai intre clientii la popas la valu ...sunt curios ori se termina acolo parapetul ,ori sens giratoriu ori se intoarce la autostrada ...in valu unde se iese de pe strada primarului exista linie intrerupta la 100 metri mai in fata era la halta despre ce vorbim ...influente influente uitativa in declaratia de avere a lui mitroi si ce exista in realitate cu un salariu de primar nu se face atata avere ...prosti sunt aia care inghit pachetele de sarbatori ...si ce s a facut in valu oricum trebuia facut asa ne este cerut de la comisia europeana ..sa se verifice ce are el de curiozitate
0
1
Ma bucur!! Aaa ca numai ai cum sa intri la domn primar la carciuma
0
1
PE CAND INTRE EFORIE NORD SI EFORIE SUD ? NU E O DISTANTA MARE , DAR TREBUIE NEAPARAT REZOLVATA SITUATIA .
3
0
Fac aproape zilnic drumul asta.aproape de fiecare data este un accident la iesire din constanta.de ce???simplu:iesirea dupa autostrada plus masinile parcate pe marginea soselei in acea zona ale caror soferi ar trebui amendati pt ca stationeaza chiar si in afara carosabilului plus of course ghiolbanii cu masini "puternice"care la vapor la iesire din ct au deja 150 km la ora.asa ca parapetul pare singura solutie
4
2
Asa trebuie! romanul frustrat nu stie decat de strungi si tarcuri. Unde vede o bucata de asfalt merge pe ea fara niciun stres!
4
0
monteaza parapeti ca au nevoie de bani si nu stiau cum sa faca rost de bani si iar vin firmele politice sa puna parapetii din beton.
4
5
Asa suntem noi romanii . Sa vina altii sa ne faca sa platim parapeti pentru prostia altora, sa vina americanii sa ne apere, dar nu e mai simplu sa respectam indicatoarele rutiere sa adaptam viteza la condiitile de trafic . Sa punem parapeti nu stiu daca chiar inutili, dar daca vreun dobitoc va vrea sa mearga cu viteza o va face si cu paratepti si fara . Mai reduc din sanse sa nu omoare vreun nevinovat pe celalalt sens . Sau taiat copacii de pe marginea drumurilor ca vezi tu erau un pericol si ce sa intamplat nimic . Drumul Constanta -Tulcea e un cimitir plin de cruci pe o parte si alta .
4
3
In sfarsit, cam tarziu, au murit multi oameni.
8
4
O sa fie un lucru bun, pentru cei ce respecta regulile de circulatie, pentru ceilalti o sa para o investitie inutila.Dar intre Eforie Sud si Eforie Nord cand se va monta asa ceva?
3
2
Pe drumul ala au murit oameni cu zile din cauza incompetentei voastre. N-ati fost in stare ani de zile sa puneti aceste betoane, separatoare de sens. Aveti habar cu ce viteze se circula acolo? Nu cred! Pentru ca nu va intereseaza! O sa va intereseze cand cineva din familia voastra o sa moara nevinovat intr-un accident....dar va fi prea tarziu atunci!
13
3
in sfarsit
8
2
Mai bine faceti alceva cu bani ca si asa costa mult lucrarea ca sunt firmele voastre care lucreaza la un pret de 50x mai mari decat normal mai bine faceti spitalu ala care se vb
2
11
Tarziu pt. multi!
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108