REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Oficialii lui Rangers nu au luat încă o decizie în privinţa lui Ianis Hagi

Oficialii lui Rangers nu au luat încă o decizie în privinţa lui Ianis Hagi

Replica API 4 mai 2020 | 00:00 883

Directorul sportiv al lui Rangers, Ross Wilson, spune că oficialii clubului sunt foarte mulţumiţi de jucătorul român Ianis Hagi. Wilson spune că o decizie în privinţa internaţionalului român nu a fost luată încă.

Ross Wilson, directorul sportiv al celor de la Glasgow Rangers, a mărturisit că oficialii clubului au fost foarte mulţumiţi de Ianis Hagi.

Aceştia spun că pandemia poate influenţa decizia clubului în privinţa transferului lui Ianis.

Ianis Hagi este jucătorul clubului Genk, însă este împrumutat la Rangers până la sfârşitul sezonului. Rangers are o opţiune exclusivă de cumpărare a internaţionalului român atunci când perioada de împrumut va expira.

„Poate influenţa virusul decizia noastră în privinţa achiziţiei lui Hagi? Posibil. Dar nu ştim când se va deschide fereastra de transferuri şi cum va arăta piaţa. Fără nicio îndoială, Ianis a făcut o impresie foarte bună. Suntem în contact cu el, eu, Steven Gerrard, Gary McAllister şi Michael Beale. Am fost mulţumiţi de el şi va fi împrumutat la noi până la sfârşitul sezonului, oricând va fi asta. Rangers are o opţiune exclusivă pentru el, dar mai avem timp până când va trebui să decidem. Avem o relaţie grozavă cu el şi cu tatăl lui”, a spus Ross Wilson, potrivit Daily Record.

Wilson spune că Hagi este la rândul său mulţumit de Rangers şi şi-ar dori să continue alături de formaţia condusă de Steven Gerrard.

„A găsit la Rangers un loc unde se simte iubit. Poate simţi măreţia clubului şi iubeşte intensitatea şi presiunea suporterilor”, a mai spus Ross Wilson, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ne torturati psihic cu pustiul asta.Un articol de jurnalist va rog....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272