REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
14° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Olăroiu Jr., patronul fostului hotel Mamaia, are datorii de 20 de milioane de euro!

Olăroiu Jr., patronul fostului hotel Mamaia, are datorii de 20 de milioane de euro!

Mirela PASCAL 22 iunie 2023 | 00:00 9519

Antonio Daniel Olăroiu, fiul antrenorului Cosmin Olăroiu, nu prea se pricepe la afaceri, dacă stăm să analizăm datoriile pe care acesta le-a strâns, până acum, cu firma First Mamaia Residence SRL, societatea în baza căreia funcționează fostul hotel Mamaia, transformat în clădire cu aprtamente de vacanță. Olăriu Jr și iubita lui au dublat datoriile, în ultimul an, ajungând la peste 20 de milioane de euro, deși, anul trecut, a vândut apartamente de lux, cu prețuri între 400.000 de euro și 2 milioane de euro.

Olaroiu Jr., patronul fostului hotel Mamaia, are datorii de 20 de milioane de euro!

Cosmin Olăroiu, unul dintre cei mai mari antrenori români, a alocat peste 25 de milioane de euro pentru proiectul imobiliar exclusivist din Mamaia. Olăroiu a transformat fostul hotel Mamaia în apartamente de vacanță, iar acestea au fost, încă de anul trecut, scoase la vânzare, pe site-urile de specialitate. Prețurile pornesc de la 400.000 de euro și sar de 2 milioane de euro.

Olaroiu Jr., patronul fostului hotel Mamaia, are datorii de 20 de milioane de euro!

Cum reușește Olăroiu să realizeze o investiție de asemenea anvergură, în contextul în care firma în baza căreia funcționează clădirea, Firt Mamaia Residence SRL, n-a avut profit în 2021, în schimb a avut datorii de aproape 60 de milioane de lei? Mai mult, nici în 2022 nu și-a revenit, soții Olăroiu bifând datorii de peste 100 de milioane de lei, echivalentul a 20 de milioane de euro. Iar cifra de afaceri a fost, în 2022, 0, și fără profit.

Olaroiu Jr., patronul fostului hotel Mamaia, are datorii de 20 de milioane de euro!

Hotelul Mamaia a fost deținut, până de curând, de societatea Steda Beach, administrată de Stelian Gheorghe, un cunoscut om de afaceri din București și apropiat al Elenei Udrea și al Alinei Bica. Steda Beach și-a schimbat denumirea și în prezent se numește First Mamaia Residence SRL, după ce acțiunile au fost cesionate către familia lui Cosmin Olăroiu. Acționarii societății sunt fiul antrenorului, Antonio Daniel, și iubita lui, Roxana Tănase.

Olaroiu Jr., patronul fostului hotel Mamaia, are datorii de 20 de milioane de euro!

În  2021, Olăroiu și-a revocat fiul din funcția de administrator al Steda Residence

De altfel, Olăroiu fiul a fost, inițial, administratorul altei societăți, Steda Residence, ce are ca domeniu de activitate construcțiile. Numai că antrenorul a decis să-l revoce pe fiul său din funcția de administrator și să-i ia puterile de decizie. În februarie 2021, Cosmin Olăroiu, în calitate de asociat unic al societății Steda Residence - S.R.L., având în vedere necesitățile și interesele societății, a dispus revocarea din funcția de administrator a lui Antonio Daniel Olăroiu și numirea, în această funcție, pe o perioadă nelimitată a Gabrielei Petre, care are puteri depline. În prezent, administratorul societății este nora lui Olăroiu, Roxana Tănase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot ai cu bani au datorii la stat si ce datorii mil euro .La ai saraci imediat vine ANAFU le plocheaza cardu ptr o datorie (ex)500ron.Sînt curios cum se va termina sau poate ramane can tren
1
0
datorii către cine ? e cel mai important pt ca ca poate fi o modalitate sa nu facă profit sa nu plătească nimic către STAT
1
0
Pai banii s-au dus pe vacante,bijuterii scumpe..curvetul trebuie plătit
2
1
Cine mai sunt si astia? Nasoasa pare cipaneza de Cogealac.
3
1
Hotelul a fost vandut de madam udrea prin intermediar adica sageata lui dorin cocos. Adica l-a vandut sotului cu 2 milioane euroi. Mult subevaluat. Romania te iubesc
7
1
Din pacate legislatia din Romania, le permite oanemilor cu averi fabuloase, sa tina in viata firme cu datorii ft mari. In alte tari, datoriile firmelor se recupereza din conturile personale ale marilor patroni.
5
0
Ce produce tasu la arabi cheltuie fiul aici. Deaia nu pleaca tasu deacolo.
6
0
cei cu datoriile acestea asa marI
1
0
ce au vandut acolo , pereti goi si geamuri lipsa ? nu e terminat nimic , deja buruienile sunt la usa . toti ageamii s au apuat de turism si au stricat mamaia .
7
0
Sa ceri 2 mil de Euro pe un apartament in Mamaia….. Wow…..
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212