REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Olguța Vasilescu, mesaj către Nicușor Dan: Băiețas, o să simți ce simțeau și ăia pe care îi atacai cu haita ta

Olguța Vasilescu, mesaj către Nicușor Dan: Băiețas, o să simți ce simțeau și ăia pe care îi atacai cu haita ta

Replica API 20 iunie 2020 | 00:00 1820

Deputatul PSD Olguța Vasilescu reacționează în scandalul de la conferința de presă a lui Nicușor Dan provocat de angajații de la Primăria Sectorului 5 condusă de Daniel Florea (PSD), care l-au bruiat cu mașinile de la salubrizare, claxonând continuu. Olguța Vasilescu îi transmite lui Nicușor Dan, căruia i se adresează cu apelativul "băiațaș", că o să simtă "ce simțeau și ăia" pe care el îi "ataca cu haita sa".

Olguța Vasilescu a reacționat printr-un mesaj postat pe Facebook:

"Nicușor Dan plânge de mama focului pe la tv că se comportă și alții cu el cum se comporta USR cu ai noștri pe vremea când era el președinte acolo. <>.

Băiețaș, e o vorbă în popor: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face! Mai ții minte când stăteai atârnat de tribună parlamentului cu pancartă de gât și nu ii lăsai pe deputații PSD să vorbească? Sau cum mergeai peste ei în conferinte de presă? Ai uitat? O să-ți mai amintești din când în când... Și o să simți ce simțeau și aia pe care îi atacai cu haita ta....

Apropo! Ieri, un parlamentar USR cerea de la tribună să i se adreseze ceilalți cu respect. Altul care ne bagă telefonul în ochi și punea muzică la maxim la boxe, în comisiile parlamentare, cât să nu se poată lucra... Nici măcar nu îl jignise cineva! După ce au făcut pe revoluționarii din popor, acum s-au descoperit brusc de viță nobilă și pretind să li te adresezi că la boieri... Poate vă luați și o cămașă pe voi și puneți o cravată la ea, dacă tot veniți să vorbiți în parlament și mai pretindeți și respect!".

Nicușor Dan a fost din nou bruiat joi la conferința de presă. De data aceasta, de angajații Primăriei Sectorului 5, de pe mașinile de salubrizare, au claxonat fără oprire, astfel încât candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei să nu se poată auzi. În intersecție era și un polițist local al Primăriei Sector 5, care nu a intervenit, deși liniștea publică a fost perturbată. Primăria Sectorului 5 este condusă de Daniel Florea (PSD), potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Larguta Vasilescu , Cum dracu nu a ajuns asta inca la puscarie la ce jaf a facut in Craiova
4
1
a uitat ce tampenii faceau in parlament acuma nu ii convine are o fata de om tamp.
5
1
CE DRACU MAI VREA PUPAZA ASTA? COTAC NU?
9
3
Olguta are vechime in cantat la trompeta pe sub masa , o haimana din spatiul public ,
9
3
ba leonte,jegos pesedist,ati distrus tara hotilor!noi va platim pensiile nesi care trebuie sa dispara odata,si hotiile,analfabetilor si incultilor!
11
3
Fascistii astia hastagisto liberalo iohanisti intr-adevar faceau ca toate orataniile si vor respect? Pai cum sa respecti pe cineva care este si se poarta asa primitiv? Partea dilie si agresiva a societatii tine partea astora cu apucaturi fasciste,asa a fost in preajma celui de-al doilea razboi mondial,nu e ceva nou. Chestia e ca astia mai scandalagii sunt si cei mai lasi,tradatori de tara si de aproape,,,motherfuckeri'' pe bune si care se dau destepti,ei avand educatie de slugi drogate .USR,o gloata de oportunisti buni de nimic. Umplutura degeaba.
7
13
olteanca asta fierbinte vrea sa simti cum ti se suge pula de catre tot pesedeu
11
5
Stiti doar ca eu sunt o curva proasta care spune numai prostii!
15
5
Javra asta, muista asta peremista, traseista, curva asta ordinara,.... inca mai apare ?! Cat tupeu si aroganta... !!
18
8
M u i e PSdistilor de ambe sexe.
12
9
curva ordinara, am aflat ca ti-ai mai achizitionat un apartament in afara tarii, pe ce bani, cumva de pe centura?
20
7
ba,inteligenta asta traseista nespalata care arunca banii nostri munciti din greu pe salarii nesi nemeritate date bogatanilor,armata,trintori,asistoante,medici mengele,nu da cu subsemnatul odata in instanta? puturoasa asta care n.a muncit o zi isi da cu parerea? pina cind? pesede din toate tarile,muriti.va!
21
8
javra olteneasca
25
8
Rautatea emanata de aceasta fiinta, 8nvadeaza spatiul comun. Metehnele prm, o caracterizeaza. Cum dentoate psdistele sunt din famili destramate ?
24
7
ia niste moiutz ca la asta te pricepi cel mai bine !
25
6
Curva olteneasca
22
7
Mahalagismul,vulgaritatea,santajul si agresivitatea sunt armele PSD-ului si argumente politice in lupta lor asa-zis politica..Asa fac ei politica.Cu acesti oameni de joasa speta,cum ar fi aceasta mahalagioaca nu poti sa porti un dialog.Se vede ca partidul lui Ilici este disperat si spre sfarsitul vietii.Dezgustatoare si gretoase fiinte.
25
11
Cum adica unii faceau zgomot in Parlament si nu se putea lucra ?? Atunci de ce v-ati batut joc de vointa alegatorilor care cereau sa fie in Parlament doar 300 de zgomotosi ?S-ar fi redus zgomotul la jumatate ...
28
7
O haimana inculta. Pentru o murdara ca ea merg romanii la vot?
29
10
Jegoasa, olteanca cu doctorat facut supt masa.
29
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212