REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Olguța Vasilescu, REACȚIE după decizia CEDO pentru Kovesi: Nu mai bateți câmpii cu grație

Olguța Vasilescu, REACȚIE după decizia CEDO pentru Kovesi: Nu mai bateți câmpii cu grație

Replica API 6 mai 2020 | 10:08 1913

Laura Codruţa Kovesi a câştigat marţi, la CEDO, procesul prin care a contestat decizia de revocare din funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

La aflarea veştii, Lia Olguţa Vasilescu a reacţionat dur: "Kovesi nu a câștigat nimic azi la CEDO, iar CCR nu e acuzată de nimic de către CEDO. Nu mai bateți câmpii cu grație fără să citiți decizia și nu mai mergeți după fenta obsedatului de PeeeeeSeeeeeDeeee, adică a ăluia care a semnat decretul de revocare. Între noi fie vorba, i-a venit mănușă, la vremea aia, epistolă de la Tudorel! Pe care, apropo, nu îl poate revoca nimeni din România din Comisia de la Veneția! Puneți mâna pe carte, că v-ați umplut de penibil de azi dimineață!", a spus Olguţa Vasilescu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa te futa kelemen si bombe de la harsova
1
2
taci dracu din gura, iesti geloasa pe cineva care munceste democrat si simplu.
7
1
Astia care o pupati in cur pe Pizduta probabil ca nu ati vazut femei in viata voastra doar centuriste?!
4
6
Ai dreptate! E superba femeia. Ce-i al ei e al ei. E super sexy! Si ce ochi are! Iceberg sa fii si tot te topesti cand o vezi. Toate care o musca de poponet sunt niste vrajitoare invidioase care sa zica merci daca vor avea onoarea si placerea sa o pupe intre buci.
8
4
Olputza joaca liniutza cu nasul
2
9
Tarana de larguta Sa isi vada de troaca ei de purcica Lasati comentariile si pt cretinul de prefect De unde dracu a aparut caricatura asta?
8
10
Ooo... Vorbeste peremista, vadimista, muista, parvenita, penala olguta !? Incredibil! Ce scoala ai traseisto ?? Tu, ai citit carti, curvustino, sau doar ai pus mana pe ele?? Ai supt la greu, vadimisto, traseisto politic. Tu, nu te ridici nici cat ai negru sub unghie, la nivelul d-nei procuror Kovesi, parasuto! Despre ce vorbim! Cum iti permiti ?? Dispari cu clica ta cu tot, de penali, hoti si mincinosi, de TRADATORI. Ai pupat ghiulul lui dragnea, papucul lui vadim, mana vioricai, bratul lui ciolacu, dorsala lui firea, etc. .... Rusine! Dispari vulpo!
16
13
traseista vulgutA,oralista de sub mese,a prins curaj?ba dna,dormiti,cind o vedem on boxa pe asta,veorca,gasca de penali ptr subminarea economiei,grup infractional organizat,etc???
12
16
In primul rand Olguta e o femeie adevarata, frumoasa, finuta, pe cand Codruta barbatoasa haidamaca iti taie orice pofta de a mai avea vreo femeie.
18
14
bagati-va sub pat si vedeti ca e si oala de noapte acolo. plina! sau mai bine aratati ca sunteti destepti si verificati inainte sa postati! Aaaaa nu stiti sa cititi si nu intelegeti, asta e altceva!!! Pai cum altfel ati avea creierul spalat in asa hal!
17
2
hastagistii au iesit de sub pat si au prins curaj. Mars mai inapoi sub pat si lasati o pe plagiatoarea Kovesi in pace
18
16
V-am mai spus ca eu sunt o curva proasta care nu stie ce vorbeste!
14
19
Olguta, ai iesit la suprafata? treci inapoi sub masa.
18
19

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468