REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Olguţa Vasilescu: USR minus PLUS au senzaţia că tot ce merge prost trebuie să li se tragă de la PSD

Olguţa Vasilescu: USR minus PLUS au senzaţia că tot ce merge prost trebuie să li se tragă de la PSD

Replica API 8 martie 2019 | 01:03 419

Olguţa Vasilescu

Olguţa Vasilescu a declarat că „băieţii de la USR minus PLUS” au impresia că tot ce merge prost pentru ei este din cauza PSD şi a lui Liviu Dragnea, precizând ironic că ei nu au nici o vină că nu ştiu să interpreteze o lege.

"Băieţii de la USR minus Plus au senzaţia că tot ce merge prost în viaţa lor trebuie sa li se tragă de la PSD şi Dragnea! Ei nu au nicio vină că nu ştiu sa interpreteze o lege şi niciun aiurit prin partid care sa le facă prost documentaţia... Însă, partea cu judecătoarea pe care până ieri o ridicau in slavi fiindcă l-a condamnat pe Liviu Dragnea, iar azi o trimit direct in tabăra PSD fiindcă le-a respins înscrierea alianţei, e maximă! Lasă, băieţi, că vine Caramitru junior cu ordonanţa de urgenţă care vă înscrie pe voi şi ne desfiinţează pe noi şi se rezolva", a scris Olguţa Vasilescu, joi, pe Facebook.

Reacţia acesteia vine după ce Biroul Electoral Central a respins joi cererea de înscriere a Alianţei USR PLUS, se arată într-un comunicat de presă a formaţiunii conduse de Dacian Cioloş. Liderii PLUS au anunţat că decizia va fi contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
USR si Plus astia sunt exact ce trebuie romanilor sa aiba ca sa se sature de statul securisto-fascist. Romanii nu vor de fapt o tara libera si cu un popor fericit. Romanii vor gratii si catuse,oameni torturati ,abuzuri la maxim si restul sa aplaude. Parfect ! Sa vina la putere hastagii,cu USR-ul lor,cu Iohannis papusat si trimis mai mereu in excursii sa nu asiste la tortuile applicate nevinovatilor Istoria lumii are exemple de mari migratii,Romania deja a ainceput una. Sa ramana in tara doar ticalosii si masochistii,restul afara,raspanditi ca evreii,pana cand ticalosii se vor ucide intre ei.
1
4
tot psd-stii au futut-o pe ma-ta ? eu stiu ca arabii , dar au platit-o .
2
5
Du-te fa proasta satului! Ascunde-te sub p-ula lui dracnea ca de-acolo ai crescut asa mare si bucalata. Esti ca raia capreasca, iti trebuie o baie de tomoxan ca puti ca drakul de urat si gura-ti miroase..
6
3
Bravo postarea "roman" ! Bravoo... foarte adevarat! Te felicit!
5
4
nu ca au impresia- aceasta este realitatea- voi , ciumatilor, nu stiti decat sa furati, sa va aranjati curvele, amantii pe functii inalte fara a avea cunostinta la ce face referire munca ce urmeaza afi prestata. Toti acesti ciumati- lucru ce trebuie inteles de asistatii sociali si o parte dintre pensionari- noroc cu facebookul ca a radiat manipularile ordinare ale unor ordinari- ca voi nu aveti in voi decat hotia, furtul, minciuna
8
3
atat i sa largit gaozul
6
3
Cand e in erectie!
8
3
atat o are manda
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272