REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Olimpiada Internațională de Științe ale Pământului! Gabriel-Darius Mardaru, de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, a venit acasă cu medalia de argint!

Olimpiada Internațională de Științe ale Pământului! Gabriel-Darius Mardaru, de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, a venit acasă cu medalia de argint!

Replica API 2 octombrie 2019 | 01:08 1060

Roadele strădaniei de peste an se culeg toamna! Olimpicii Constanței se laudă cu rezultate deosebite obținute la olimpiadele internaționale în vacanța de vară. Sunt liceeni care au muncit din greu și care astăzi culeg roadele muncii.

Au cucerit podiumurile internaționale în vacanța de vară! Vorbim despre elevi din Constanța care au dat mingea din parc și jocurile pe calculator pentru olimpiadele internaționale. Unul dintre aceștia este Gabriel Darius Mardaru, de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân.

Un elev constănțean care a muncit încontinuu și a avut doar 4 zile de vacanță până la începerea noului an școlar este Gabriel-Darius Mardaru, de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân˝, care s-a întors pe 4 septembrie din Daegu, Coreea de Sud, de la Olimpiada Internațională de Științe ale Pământului, cu medalia de argint. La a 13-a ediție a acestei competiții, au participat 180 de elevi din 41 de țări iar olimpicii români au obținut 4 medalii: 1 medalie de aur și 3 de argint.

Prin muncă, pasiune și ambiție, Darius a excelat la biologie, fizică, chimie și geografie și, mai apoi, și la geologie, meteorologie, hidrologie, oceanografie, astronomie și paleontologie. De asemenea, este foarte mândru și de medalia de aur de la Olimpiada Națională de Chimie din luna martie a acestui an, a anunțat Primăria Constanța pe pagina de facebook.

Felicitări pentru rezultatele extraordinare și succes în noul an școlar!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
comentariu tipic de ologofren!! jucator la pariuri si pacanele, bautor de bere la pet. de fapt, cu aceasta stire trebuia sa se inceapa ziua. singura sansa ar mai pt noi aceste valori care snu prea se mai vad dintre cretini analfabeti de tip relu
7
0
Crezi ca toata lumea si-o vara in fund ca tine? Maimuta manelista...ce esti.
6
0
Asta pare gay. Sigur face drsgoste in anus.
0
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272