REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Olimpicii Constanţei şi profesorii lor, premiaţi la Palatul Parlamentului. Iată lista cu premianţii!

Olimpicii Constanţei şi profesorii lor, premiaţi la Palatul Parlamentului. Iată lista cu premianţii!

Replica API 16 decembrie 2017 | 00:00 553

Elevii și studenții care, pe parcursul anului 2017, au obținut distincții la olimpiadele și concursurile internaționale, dar și profesorii care i-au pregătit, cât și școlile de unde provin vor fi premiați, marți, 19 decembrie a.c., în cadrul unei festivități care se va desfășura la Palatul Parlamentului.

Pe lista întocmită de Ministerul Educației, de la Constanța sunt invitați următorii olimpici: Daniel Ștefan Doni, de la Școala Gimnazială „Spectrum”, care a obținut bronzul la Turneul Internațional de Informatică de la Șumen, Bulgaria, George Chichirim, de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, care a obținut aurul la Olimpiada Balcanică de Informatică, Răzvan Petru Efrim, de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, care a obținut bronz la Olimpiada de Științe a Uniunii Europene (EUSO - chimie), Paul Haidu-Gerea, de la Colegiul „Mircea cel Bătrân”, care a obținut aur la Olimpiada Internațională de Chimie, Theodor Mihai Iliant, de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, care a obținut bronz la Olimpiada Balcanică de Matemarică pentru seniori, Gabriel Darius Mardaru, de la Școala Gimnazială 18 „Jean Bart”, care a obținut argint la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori Edis Memiș, de la Liceul Teoretic Internațional de Informatică, care a obținut argind la Olimpiada pluridisciplinară Tuymaada (matematică), Robert Gabriel Pășcălău, de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, care a obținut bronz la Olimpiada Internațională de Astronomie și argint la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică, George Prodan, de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân„ care a obținut mențiune la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică, Răzvan Mihai Ursu, de la Colegiul „Mircea cel Bătrân”, care a obținut argint la Olimpiada pluridisciplinară Tuymaada (fizică).

Profesorii care vor primi distincții sunt: Mihaela Alina Boni, de la Școala Gimnazială „Spectrum”, Georges Wladimir Boskoff, Mirela Chichirim, Gabriela Constantinescu, Adina Dogărescu, Monica Dumitru, Andrei Heidelbacher, Liliana Pășcălău, Maryus Robert Pășcălău, Daniela Ravoiu-Cecman, de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, Narcis Memiș și Cristina Văcărescu, de la Liceul Teoretic Internațional de Informatică.

Pentru a primi premiile, cei menționați trebuie să se prezinte personal, cu actele de identitate asupra lor. În cazul absolvenților de liceu care studiază în străinătate fie ridică personal suma cuvenită, fie prin intermediul părinților, dar numai dacă aceștia au asupra lor o procură notarială. De asemenea, pot solicita în scris transferul sumei cuvenite în contul personal, iar cererea semnată și scanată poate fi transmisă pe adresa de email sorin.trocaru@gmail.com.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiu cine a redactat lista, dar sunt mandra ca elevii cnmb -conduc !Cu siguranta ,meritau multi si mult ...
0
0
Cei care au luat locul 1 in America indrumati de domnul profesor Bararu, nu au fost premiati ? De ce oare ? Asa ii demotivam pe copii. Pacat.
1
3
Nu remarci si ca cei mai multi profesori premiati au acelasi nume cu elevii premiati?Considera cineva ca e meritul scolii? Pe de alta parte ,directoarea de la Ovidius are alta grija,reabilitarea termica in plin an scolar,cu trimiterea elevilor sa faca orele in alte scoli....inspectoratul este de acord cu tampenia asta?
3
0
Felicitari elevilor si profesorilor. Dar de la lic. Ovidius nimic, nimic? Ca se dadeau rotunzi tare! Gara e aproape - treceti la impins vagoane.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920