REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Om al străzii, beat, preluat de ambulanță, din Tomis 3

Om al străzii, beat, preluat de ambulanță, din Tomis 3

Virgil STOIAN 10 noiembrie 2022 | 00:00 2100

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță au intervenit în Piața Tomis 3, acolo unde un om al străzii a leșinat.

Potrivit informațiilor noastre, bărbatul era în stare de ebrietate și nu este prima oară când starea acestuia necesită intervenția ambulanței. ” În jumătate de oră se întoarce înpoi, că nu e prima oara când se întâmplă” a declarat un cetățean care îi cunoștea obiceiurile celui leșinat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai hai hai toooti cîrcotași toooti cei care faceti comentari tîmpite om cu om faceti omului de pe harta cite o felatie.Poate asa se mai revigoreaza.Sa înceapă polițistul zic sa functioneze puterea exp.Lepre mascate in comentatori falși ce sînteți.
1
1
Intamplator am trecut pe acolo, era politia locala un barbat si o femeie, si-l interogau cu o droaie de intrebari. Apoi barbatul a spus, gata, el este, l-a reconoscut dupa numele si prenumele date de pacientul aflat la sol. O imagine infioratoare, un cetatean cxazut la sol, o femeie cu manusi pvc albastre de protectie pe maini, intrebari si raspunsuri. O fi baut ceva, dar sigur nu a mancat nimic de zile intregi, nu a stat la caldurica de zile intregi, nu a mai fost fericit de ani intregi. Atunci ce i-a mai ramas de facut ? I se spune " boschetar " cu toate ca este cetatean al Romaniei moderne capitaliste, ale C.I., are CNP, inca mai are viata in el, pana ce inima ai va ceda. Asta i-a oferit Romania, asta i-a oferit Chitac, consilierii locali municipali si judeteni. O soarta si un destin. Probabil ca maine vom afla ca la UPU si ATI a fost adus un " boschetar " din zona piata Tomis 3, si a decedat in cursul noptii. Romania trebuie sa scape de ei, de " boschetari " dar ce i-a oferit Romania de dupa dec.1989 ? Lipsa casa, lipsa masa, lipsa bani, lipsa familie, lipsa compatrioti. Trecem nepasatori pe langa ei, pe langa semenii nostri supranumiti " boschetari ", asa cum am trecut si eu, nepasator, m-am uitat la el, era un om necajit fara trecut, fara prezent, si fara viitor. Si cati or mai fi ca el in Constanta si in Romania ? Mass Media ne prezinta stirile ca in Twin Peaks, acel serial nebun rulat pe tv imediat dupa lovitura de stat din dec.1989...Ne vom prabusi cu totii, asa vor mai marii Puterii Noii Ordini Mondiale. Aproape cu totii vom deveni cu sau fara voia noastra " boschetarii " planetei Pamant. Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu. Amin !
3
1
Mai virgile, investigatia ta jurnalistica este devastatoare! Sigur te iau cei de la Rise Project! Felicitari pt articol!
4
1
Voi sunteti imbecili rau sa filmati pacientul asa si sa radeti ca curcile la luna cand va prezentati
9
0
Cum cine "vinde bautura" ? Sunt tot aia care ne spuneau ca masca te protejeaza si ca serul mortal e bun...Sunt aceiasi care dadeau numere de la ATI in FAKE MEDIA cum cine?
3
4
Cine naiba vinde băutură nenorociților ăstora? Plm
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212