REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

OM de AFACERI și consilier local în Limanu, DISPĂRUT pe mare!

OM de AFACERI și consilier local în Limanu, DISPĂRUT pe mare!

Replica API 7 martie 2019 | 16:37 1228

Trei bărbați (pescari) au dispărut pe mare, după ce, în cursul zilei de miercuri, 6 martie, exact înainte de furtună, au ieșit cu barca în zona 2 Mai. Unul dintre aceștia este Gheorghe Stănică, zis Călin, patronul cherhanalei Sea Temple, din localitatea 2 Mai. Acesta este și consilier local în Limanu.

Gheorghe Stănică

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, în data de 6 martie, în jurul orei 20.30, polițiștii de frontieră (structura din Mangalia) au fost informați telefonic despre faptul că o ambarcațiune de pescuit, în care se aflau trei persoane, aflată la pescuit în zona 2 Mai, nu s-a întors în port de la ora 14.00 și nu poate fi contactată.

Imediat după primirea apelului, de la nivelul Gărzii de Coastă au fost dispuse măsuri operative constând în efectuarea unei misiuni cu două nave ale Grupului de Nave Mangalia, pentru găsirea ambarcațiunii, respectiv a persoanelor în cauză.

De asemenea, prin canalele de cooperare ale Poliției de Frontieră au fost informate autoritățile de frontieră bulgare și MRCC.

Acțiunea de căutare și salvare este în desfășurare sub coordonarea MRCC Constanța, nava Poliției de Frontieră fiind desemnată coordonator la fața locului.

UPDATE: Elicopterul aparținând Regional Air Services – aeroport Tuzla, în acțiune..

De asemenea, în data de 7 martie, urmare a solicitării MRCC - elicopterul Eurocopter AS365 N înmatriculat YR RAH aparținând Regional Air Services – aeroport Tuzla – a decolat la ora 10.55, pentru a se alătura acțiunii de căutare și salvare coordonată de MRCC Constanța. În afară celor doi piloți, la bordul elicopterului au fost și doi observatori. Din păcate, la finele a 2 ore 40 minute ore de zbor – în care s-au acoperit 50 NM pe mare, 70 mile pătrate (2.400Km2), de la granița de sud până la travers epava Costinești, nu a fost găsit nici un indiciu al poziției ambarcațiunii. Elicopterul va fi pus la dispoziția coordonatorilor și mai departe, dacă această intervenție va fi considerată necesară.

Update: Autoritățile bulgare au început căutările, folosindu-se și de un elicopter.

Românii acționează cu 4 nave.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptr asa zisul tamer..era si mata paduchiosule...daca ai cva cu senol iesi in fata lui femeiooo....Sau in fata mea...boratule
0
1
Cata rautate .....nu vreau sa jignesc pe nimeni .....e vorba de 3 oameni 3 persoane care nu au suparat pe nimeni care sau luptat pt 2 mai nostru nu ca alti .....si daca nu cunoasteti nu mai jigniti si vorbiti prosti valabil pentru "Dany"
0
0
Stati la soare ca trantori si latrati ca sclavi
1
1
benzina pentru elicoptere si carburantul navelor e mult mai mult decat pestele vandut la cherhana. Calcanul e bun?
2
3
Era unu de pe sirenei chelios care dadea foc la case si masini si camatar
0
0
De ce ati sters comentariul cum ca cumpara de la Selgross peste la cherhana ? Adevarul supara ? ca inseamna ca era la braconat calcan
3
2
erau la calcan sau la guvizi ??
4
2
Calin chiar a muncit pentru a avea ce are acum.iare bani munciti.a facut un imperiu la 2 Mai dintr-un teren pirloaga.Am auzit ca este bine.toti trei.Doamne Ajuta!
14
2
Pe langa faptul ca are cherhanaua cu pricina, este un investitor cunoscut la malul marii
9
5
Era si senol
0
4
Bulgari au scos navele si un elicopter
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218