REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
10.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Omar Hayssam, cel mai cunoscut terorist al României, cere să fie eliberat condiționat

Omar Hayssam, cel mai cunoscut terorist al României, cere să fie eliberat condiționat

Ana Maria LIPAN 1 noiembrie 2023 | 10:53 2128

Cel mai cunoscut terorist al României cere să fie eliberat condiționat. Solicitarea sirianului Omar Hayssam vine la un deceniu de la momentul în care a fost repatriat pentru a-și ispăși pedeapsa și va fi analizată, miercuri,  de Judecătoria Moreni. El este condamnat în dosarul răpirii jurnaliștilor români în Irak. 

Omar Hayssam, cel mai cunoscut terorist al Romaniei, cere sa fie eliberat conditionat Omar Hayssam

„Judecătoria Moreni va analiza astăzi solicitarea formulată de sirianul Omar Hayssam de eliberare condiționată. El a cerut să fie lăsat în stare de libertate, însă la termenul de astăzi nu va participa fizic în sala de judecată. Potrivit avocatului său, Omar Hayssam este bolnav, nu se poate deplasa și va fi audiat prin videoconferință direct din spatele gratiilor. A executat până acum doar zece ani din pedeapsa pe care a primit-o. Este condamnat în dosarul răpirii jurnaliștilor români în Irak, dar și în alte patru dosare. A primit în total 65 de ani de închisoare, însă după contopirea pedepselor s-au redus acești ani la 24 de ani, dar nici această pedeapsă nu-i convine, iar acum cere să fie eliberat. Invocă și faptul că are o vârstă înaintată, a depășit deja 60 de ani, prin urmare, spune că merită o pedeapsă mai blândă. Dacă va fi lăsat liber, ne putem aștepta ca Omar Hayssam să părăsească țara, mai ales că avem și modelul lui Mohammed, cealaltă persoană vizată în dosarul în dosarul răpirii jurnaliștilor români în Irak, care după ce a ispășit șapte ani în penitenciarele din România a fost lăsat să plece în țara lui”, precizează digi24.ro

Omar Hayssam a fost condamnat la ani grei de închisoare în dosarul „Manhattan“, dosarul pentru răpirea jurnaliștilor în Irak, dosarul „Volvo Truck“ și în dosarul „Foresta Nehoiu“.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Pai normal ca vrea afara prietenul lui Ciolacu stie de ce
6
1
Adevaratii teroristi ai romaniei sunt cei care au guvernat si guverneaza aceasta tara de la ''revolutie'' si pana in prezent !!!
8
0
Dadzi drumu la mine bei. Ajteapta la mine berbecudzii in port sa fugeam la Gaza.
5
2
Stai linistit Omar , te voi elibera , la cit de mult ti am carat geanta , si am fost scclavul tau , te voi elibera !
7
1
Numai jigodii pushcariasi ashtia,nu gasesti unu care sa ishi ispasheasca pedeapsa cu demnitate,tazi cauta virgule printro lege sau alta poate reushesc sa fenteze legea si sa scape inainte de limita;multzumitziva ma cu legea actuala din Romania caci innainte mureazi la canal si nu va plangea nimeni de mila sau in alte tari in trecut dar si in ziua de azi va taiau aia capul numai statea statul si cu grija teroristilor pe cap sau a celor care au subminat economia natzionala.
6
1
Dati drumul si poate pleaca in Gaza , sa lupte alaturi de fratii lui! Si uite asa , inca un golanash face tot posibilul sa scape de plictiseala puscariei! Sa stea acolo pana la Sfantul Asteapta, ca sta bine! Cand i se termina pedeapsa, poate sa iasa la lumina!
7
2
Tapul ispasitor pentru furaciunea si distrugerea platformei industriale pipera.Ce mai contau IPRS, Electronica si celelalte intreprinderi vechi comuniste? Sloganul, daca nu NOI, atunci cine, isi gaseste aici raspunsul. Insotitorii lui iliescu.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407