REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
6.5° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

OMOCEA nu a preluat conducerea ABADL. CINE asigură interimatul!

OMOCEA nu a preluat conducerea ABADL. CINE asigură interimatul!

Replica API 19 ianuarie 2021 | 00:06 3317

Cristian Omocea nu a fost, încă instalat în funcția de director al ABADL, în locul lui Bogdan Bola.

Adrian Chera

Până la finele lunii ianuarie, interimatul va fi asigurat de Adrian Chera. Acesta a mai asigurat interimatul și în 2016, după plecarea lui George Papari.

Adrian Chera are 62 de ani și lucrează la ABADL din anul 1990. Este de profesie inginer.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te fereasca dumnezeu sa jungi in pat cu ANTONARU ,dupa mai vorbim ,sa nu ai ocazia sa mananci la masa cu OMOCEA ca chiar iti piere toata pofta si daca ajungi la o cafea cu ADELUTA chiar ai castigat tot ....drum bun cale batuta VASILICA!
3
1
E navoie de curatenie la ABADL, s au tras unii pe altii machidonii acolo si au infestat organizatia.Rezultatele se vad pe cuveta Siutghiol, in machidoneala de pe plaje, in distrugerea siteului protejat Natura. ABADL trebuie reconstruit dupa curatenie.
8
0
De mine ati uitat. Sint idolul perfect ptr. femei maritate.
5
0
sunt la putere in ABADL. 80%!
5
3
Huooo!!! Jos cu ECONOMICA!
6
0
Vasilica gresesti dragule Institutia este invartita pe degete de Adeluta Mihalcea, surioara fostului primar. Adeluta taie si spanzura. O rautate de muiere si o nerusinata. Scriu sindicatele ca avem dreptu la munca decenta fara umiliri si jigniri. Aceasta nemernica bate recordul la asta. Cat despre OMOCEA, sa fim seriosi, un chimist. Nu-mi place Buzgaru dar este singurul in stare de asta. Omocea este un lingau si un IMPARTE FLUTURASI. Dar, haine noi DE MARCA, masina noua, mananca in oras domnul PROASPAT CONSILIER.
7
5
Hristu Uzun si Pitu vasile sa iasa la pensie.Au distrus intreprinderea si inca mai rod ciolane fara sa fie de folos institutiei.Chera un Dinu Paturica al zilelor noastre.
8
5
Ar trebui facuta o curatenie serioasa. Sint multi pilosi in institutie. Unii au ajuns directori prin diferite metode de la detronarea lui Secara. La doamne a contat si aspectul fizic. La domni a contat partidul sau spaga. Numarati citi directori doamne si domni au fost la noi in abadl din 1996 si pina acum. Rezultatul final este ca pentru unii este inca un loc caldut. Multi chiar foarte multi nu au ce cauta aici.
9
2
Era clar ca acest chimist Omocea nu putea sa ocupe acest post. Despre Chera nu are rost sa comentam fiindca e la mana directoarei Antonaru frumoasa care invarte ABDLul cum vrea " muschii " ei indiferent de cine e director general, ce partid e la putere sau e anchetata de DNA. Ar fi cel mai bine ca ea sa fie sefa ca sa stim o treaba.
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407