REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
14.8° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Omorul de la hotelul din Padina: Agresorii rămân în arest preventiv

Omorul de la hotelul din Padina: Agresorii rămân în arest preventiv

A.F. 20 februarie 2024 | 18:20 1958

Cei trei bărbaţi inculpaţi în cazul omorului care a avut loc într-un hotel din zona montană Padina rămân în arest preventiv.

Omorul de la hotelul din Padina: Agresorii raman in arest preventiv

Curtea de Apel Ploieşti a respins, marţi, ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţi faţă de decizia de arestare preventivă pronunţată de Tribunalul Dâmboviţa.

Bărbatul înjunghiat mortal, în vârstă de 41 de ani, era căsătorit, avea doi copii şi locuia în Târgovişte.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 în legătură cu evenimentul.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei", precizează reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Persoanele bănuite de comiterea faptei sunt trei bărbaţi din Bucureşti, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani.

Conform Poliţiei, incidentul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan. La petrecerea care a avut loc la Hotel Belmont din Padina au fost prezenţi cântăreţii Alex Velea, Antonia şi Alina Eremia. Incidentul a avut loc după concert, într-o clădire anexă hotelului. Cei trei agresori au fugit cu maşina după ce l-au înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani, dar au fost prinşi la scurt timp de poliţişti, scrie Agerpres.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saracii bajeti , s-au aparat de bodygurad cu o simpla maceta (cumparata de la articole sportive) si de frica i-au administrat zdrahonului bataus, nu mai putin de 20 de lovituri si impunsaturi cu acel cutit mai mare (decat cel de taiat paine)! Totul pornind de la muzica! Muzica nu a fost de calitate ! Ba era prea tare, ba prea incet , data! Se juca cineva la butoane!
2
0
Mai merge dracu la hotelu de stăncuțe
8
0
Puscarie pe viata ,despagubire familiei victimei ,pana copii ajung la 18 ani ,a lăsat o familie fără sprijin și o mama singura ,având toți 3 macete sunt criminali
10
0
imi petrec un sejur la la Hotel Belmont in aceasta primavara...Dar daca administrator de hotel promoveaza interlopii si manelistii cu macete incerc sa ocolesc acest hotel...FERITI VA DE CRIMINALI !
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407