REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

"Omul cu Tourette” și partenera lui, Aliena, s-au căsătorit, în secret

"Omul cu Tourette” și partenera lui, Aliena, s-au căsătorit, în secret

Valentina CAMARA 25 ianuarie 2023 | 00:00 401

Veste mare în showbiz-ul românesc! Andrei Ungureanu și partenera lui, Aliena, au făcut pasul cel mare, iar cei doi s-au căsătorit în mare secret. "Omul cu Tourette” a fost cel care a făcut marele anunț pe rețelele de socializare și a postat o fotografie emoționantă cu soția lui.

"Omul cu Tourette” și partenera lui, Aliena, radiază de fericire, asta după ce cei doi au făcut marele pas și s-au căsătorit. Andrei Ungureanu a postat pe rețelele de socializare un mesaj, dar și o fotografie cu verighetele.

"Omul cu Tourette” și partenera lui, Aliena, s-au căsătorit!

"Omul cu Tourette” își ține la curent cu toate momentele din viața lui, iar de această dată acesta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu soția lui în timp ce își arătau verighetele și a mărturisit că au decis să facă marele pas în secret.

''Asta așa în secret'', a scris "Omul cu Tourette” pe rețelele de socializare.

Andrei Ungureanu urmează să devină tată?

Andrei Ungureanu și partenera lui de viață au trecut și prin momente mai puțin plăcute în relația de cuplu, însă cei doi au reușit să depășească momentele, iar acum au decis să facă marele pas.

S-a speculat că soția lui, Aliena, ar fi însărcinată în primul trimestru, însă Andrei Ungureanu a mărturisit că aceasta nu așteaptă un copil, însă își doresc să devină părinți la momentul potrivit.

„Aliena nu este însărcinată. Îmi doresc, ne dorim amândoi, dar nu acum. La un moment dat…Nu s-a întâmplat așa ceva (n.r. Aliena să facă avort). Momentul potrivit ar fi când o să fiu stabil financiar, stabil și psihic și după poate să vină și copilului.

Eu vreau să îi dau o educație destul de bună copilului și cum sunt acum cu stresul…nu e momentul…Noi suntem împreună”, a mărturisit Andrei Ungureanu, în cadrul emisiunii Showbiz Report, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212