REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Online banking pentru constănțenii care își achită dările la SPIT

Online banking pentru constănțenii care își achită dările la SPIT

Replica API 6 februarie 2015 | 21:53 121

În pas cu tehnologia

În pas cu tehnologia

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa recomandă contribuabililor care nu au de efectuat modificări fiscale să aleagă una dintre modalităţile de plată alternative, fără a se mai deplasa la sediile instituţiei.

Astfel, prezentând doar buletinul/cartea de identitate, contribuabilii au posibilitatea achitării impozitelor şi taxelor locale la oficiile poştale, agenţiile Garanti Bank sau staţiile OMV prin Westaco Express din municipiu. De asemenea, există posibilitatea achitării taxelor și prin intermediul cardului bancar, SPIT înaintează în acest sens secţiunea „Servicii online/Plata online a impozitelor”, de pe site-ul propriu; prin sistemul Internet Banking, caz în care contribuabilul trebuie să aibă deschis un cont de Internet Banking; de pe telefonul mobil, prin aplicaţia Etax Mobile SPIT dezvoltată atât pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, cât şi pentru cele cu iOS sau prin ordin de plată (O.P.), prin banca unde contribuabilul are cont deschis sau prin mandat poştal, de la orice oficiu poştal din ţară, datele codurilor IBAN ale conturilor de Trezorerie se găsesc pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro.

De asemenea, potrivit Primăriei Constanța, începând din luna februarie, SPIT oferă constănţenilor posibilitatea achitării impozitelor şi taxelor locale prin intermediul cardului bancar în cadrul centrului comercial Maritimo. Astfel, contribuabilii care doresc să beneficieze de facilitatea plăţii sumelor datorate bugetului local o pot face adresându-se standului SPIT situat în zona Cafeteria Auchan zilnic, de luni până duminică, în intervalul orar 10:00.

Municipalitatea precizează că plăţile se pot face prin intermediul oricărui tip de card bancar, prezentând doar cartea de identitate sau înştiinţarea de plată iar comisionul tranzacţiei este 0%.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108