REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

OPC, în control la Auchan. Constantinescu: Apelăm la tehnici înșelătoare? VIDEO

OPC, în control la Auchan. Constantinescu: Apelăm la tehnici înșelătoare? VIDEO

Replica API 16 mai 2020 | 01:05 19539

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului au demarat vineri, 15 mai, o acțiune de control la magazinul Auchan din Vivo.

Horia Constantinescu, comisarul șef, este și el prezent. Acesta a întrebat vânzătoarele de la raionul mezeluri brânzeturi ce fel de specialitate de branză este afisat la raft. "Este branză? Sau cașcaval?", a întrebat el.

Angajatele au început să se bâlbâie, spunând... cașcaval. "Apelăm la tehnici înșelatoare, să înțeleg?", a spus șeful OPC. Apoi au intrat în birourile din spate.

.

Video 1:

Video 2:

D.B., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Auchan mereu este in regula tot ca se lucreaza cu oameni competenti.Le-ati facut sa se piarda angajatele deoarece aveti o reputatie de om foarte sever.
0
0
Saracia asta vrea sa fie primar si acum se umfla in pene sa auda lumea de el.Nu uitam ca batea femei pe plaja acum ceva timp impreuna cu niste ciori tatuate.Mars la kkt ma slugoiule.
1
0
Spre deosebire de Carrefour si Kaufland, care au platit "taxa de protectie" la OPC -recte Horia C, care se vrea viitor primar - Auchan NU a vrut sa dea nici un ban. Astfel se explica NUMEROASELE controale, chiar cel de acum in care s-a cautat ceva. Doar nu credeti ca ca restul hipermarket sunt impecabile
4
0
Chiar daca este proprietate privata dar destinatia este pentru public se pot face filmari si fotografii. Agentii de paza au facut un abuz privind aceste drepturi. Cat despre acest articol ... are putina tenta politica individuala.
0
0
LA NAVODARI NU VINE NIMENI
0
0
Nici nu lasa vanzatoarele sa ii explice ca este spatiu separat,vb tare si rastit cu ele si normal ca fetele avand si mastile nu se intelegea ce spun ele ,de ani de zile acele specialitati sunt separat ,dar trebuia sa gaseasca ceva sa faca circ.
7
4
Bouleeee,doar atat???
5
1
Nu mai scapam de interlopul asta? Cand a iesit Nastase din puscarie ii conducea masina in care s-a urcat. Un gunoi psd'ist...
9
2
Ia pune tu ma COco filmari cum REZOLVI probleme si o sa vezi cat de bine e!
2
5
Si filmarile din birourile din dispate, unde sunt?
7
2
In ce baza filmeaza controalele? pe mine ma intereseaza circul sau rezolvarea problemelor? Cum ar fi sa punem toti pe Facebook filmulete cum ne facem treaba pentru care suntem platiti?
7
5
Auchan este printre cele mai curate magazine.Constantinescule nu mai manca kkt.
17
14
Constantine, Constantine tot o mare basina esti. Un prost ajuns director
10
13
La inceputul starii de urgenta cand vindeau bisnitarii la tarabe cartofii si ceapa cu 10 ron,unde era domnul Constantinescu??? Era frica de virus??
30
5
Cumparati de la sate
22
3
catanii de cogealac,daca nu-l baga nimeni in seama,se baga el precum musca-n curul calului,cat a fost stare de urgenta nu avea voie sa faca controale,a saracit si-a iesit sa recupereze varucul coitului
17
8
Circ.Acele produse sunt expuse separat de branzeturi,exista despartitoare iar pe etichete scrie clar specialitate,nu scrie cascaval,branza.
23
8
Ai voie sa filmezi pe proprietate privata? Pe mine m-au abordat gardienii din Auchan-ul celalalt, adica cel de langa iesirea catre Mangalia, acum cateva luni, cand am facut o poza in interiorul magazinului. Era coada mare la casa, cum nu mai vazusem pana atunci, si am vrut sa imortalizez momentul. Chit ca, peste vreo 2 zile, am sters poza... Deci a fost pierdere inutila de timp si nervi si pentru mine, si pentru gardieni. Pe acesti domni, de la OPC, nu ii intreaba nimeni de sanatate? Au voie sa filmeze pe proprietate privata? Nu intreb nici ironic, nici cu rautate. Chiar nu stiu. Au voie?
16
5
E bun omul. Toata stima. Trebuie sa invatam sa apreciem oamenii care isi fac treaba.
18
31
Omul cu binele ptr voi consumatorii , voi cu huo dupa el , care e problema ca a intrebat vinzatoarea ,multe habar nu au ce vind in comert ar trebui sa stii sa dai detalii cu privire la ce vinzi nu stai ca vaca si te uiti la client . Face- ti burta mare retaililor si nu stiti ce cumparati ,de aici si porecla gunoiul Europei .
20
31
iar ca sa depui o plangere la OPC,te apuca Sarbatorile.E un sistem facut sa pierzi o gramada de timp si sa -ti iei gandul. Oricum,Auchan nu pierde.
23
8
Eu zic ca e bine ca-i mai intreaba si pe ei cineva de preturi sau calitatea produsului------hai sa nu politizam totul
19
4
SA MERGETI SI LA RATC !!! INCEPAND CU DATA DE AZI PE TOT TERITORIUL ROMANIE ACCESUL IN AUTOBUZE SE FACE PE USA DIN FATA, DOAR IN COSTANTA PRIMA USA E BLOCATA SE SE INGRAMADESC CALATORII SA FIE PROTEJAT SOFERUL, CARE EL ORICUM E INCHIS INTR.O CABINA
19
5
Poate vrea sa-si vanda si el branza si carnea de la ferma de la Costinesti si nu stie cum sa-si faca loc
14
9
isi umfla muschii in fata unor vanzatoare parca ele hotarasc ce pun in vitrina - mama ce IMPRESIONANT !!
22
6
Auchanul este cat de cat ingrijit. Sa mergeti la dughenele din cartier sa vedeti ce este acolo. Casa Brincoveneasca avea mucegaiul pe branza de burduf. Duminica vindea o negustoreasa branza in Piata Tomis 3, in soare, direct dintr-un butoias de plastic.
26
2
cum sta vanzatoarea din mijloc cu nasucu pe afara...un stranut si gata....
14
6
Nu mai scapam de ciuma asta de horia comunisto-psdista
17
14
nu e la psd ma boule
15
6
vrajeala electorala pt papagalii care voteaza pesede
20
10
Papagali si constantinescu ala si elefantul si cameramanul care l-a filmat ca pe unmare star de cinema...schema e veche, o facea Piedone in Bucuresti acum 15 ani, sperie managerii sa sara la cap, arunca patrunjelul unor babe, rastoarna dero peste 10 ahmsii si 7 mici in satul de vacanta...prosteli electorale.
44
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212