REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Operațiune de salvare a oilor de pe nava răsturnată în Portul Midia. Video!

Operațiune de salvare a oilor de pe nava răsturnată în Portul Midia. Video!

Replica API 24 noiembrie 2019 | 02:54 1226

Câteva oi din cele 14.600 aflate la bordul navei Queen Hind, ce s-a răsturnat duminică în Portul Midia Năvodari, au fost salvate! Acestea vor fi duse înapoi în țarcul de unde le-au încărcat. În total, au fost 32 de oi salvate.

Reamintim că o navă încărcată cu 14.600 de oi s-a răsturnat pe o parte, existând riscul ca aceasta să se scufunde. Un marinar a fosta aruncat peste bord, la fel și animalele. Apelul a fost dat la ora 11.51, dumunică, moment în care autoritățile s-au mobilizat pentru salvarea echipajului, 22 de membri, dar și pentru salvarea oilor.

Video:

Militarii au fost solicitați să intervină duminică, 24 noiembrie a.c., în jurul orei 11:51, în Portul Midia Năvodari din județul Constanța. La cheul de nord, nava Queen Hind, aflată sub pavilion Palau, încărcată cu 14.600 de oi, s-a răsturnat pe o parte. La bord se aflau 22 de marinari sirieni. Un marinar a căzut îna pele reci ale mării, însă, din fericire, a fost salvat de autoritățile portuare. Acesta a refuzat transportul la spital pentru mai multe investigații. Restul echipajului de pe navă a fost adus în siguranță la mal, de autoritățile portuare. Imediat, la fața locului au fost trimise la fața locului o ambulanta Saj, o autospecială și container multirisc și o ambarcațiune. Manevrele în port nu au fost afectate din cauza acestui eveniment.

Fostul director al CNAPM, Laurențiu Mironescu, a surprins nava înainte de scufundare, dar și după ce aceasta s-a răsturnat. ”Uite-o plutind .... si uite-o tumbă”, a comentat Mironescu la fotogarfiile postate pe facebook.

S-a întrunit ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și s-au stabilit măsurile care vor fi luate pentru a evacua animalele vii, ulterior, cele decedate. După câteva ore, mai multe oi au fost salvate.

Cauza tragediei: Se pare nava a fost încărcată mai mult decât era stabilit.

Nava Queen Hindi a ajuns în România sâmbătă, pe 23 noiembrie, venind din Tripoli, capitala Libiei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aoleu , dar unde-i berbecul Onti ca nu-l vad pe salupa Politiei De Frontiera ? :D:D
2
0
Mironescu DG? Sanse zero. Se vorbeste ca Doru Catana se incalzeste pe margine. Vrea sa fie reactivat. Succes comandante.
15
5
Mironescu DG la ANR ? Institutia este condusa de clanuri vechi, puternice peste care nu vei putea trece. Ori vei adera la unul dintre ele ca sa poti rezista, ori stai deoparte. Nu accepta postul de marioneta ca Mezei.
28
2
PENIBIL SI RUSINE ACEL PILOT INCA FACE MANEVRE IN PORTUL MIDIA ... PILOTUL RUSU UN JEG NOTORIU ... AUTORITATILE NU SE SESISEAZA PTR ACEL CRIMINAL?
4
0
Esti un frustrat, Acela este clanul care conduce ANR, ceilalti sunt doar niste pioni, O conditie minima este ca ei sa aiba grija ca Mezei sa fie cu paharul mereu plin.
36
1
Poze de familie ....superba , cea cu cei 2 lucratori ce tarasc un berbec dupa ei . La prima vedere am crezut ca.l trag pe arafat .
9
0
Cel mai puternic si bogat clan din ANR : Mezei-Grigore-Catana-Oprea-Sincan.
47
3
Oile alea moarte care au stat in saramura si sunt deja pastrama nu sunt de vanzare ? Sau unde le aruncati ? Intreb pentru un prieten !
4
0
Mironescu, un pilos jegos de zero lei.
8
8
Rusine sai fie o stat si o privit cum se antampla catastrofa niom trezi ca arata cum se scufunda nava iera mai bine sa fi ajuns la fund cei incompetenti care trebuia sa raspunda sa fie competenti rusine sa va fie sa fie trasi la raspundere toti sor gandit numa la giseft sa ia lozu.
5
3
Mironescu a fost in facultate si este si acum oportunistul de serviciu care ar trebui sa-i fie rusine cand se uita in oglinda dimineata.
11
10
Cara o oaie care seamana cu nevastasa
0
5
As vrea sa salvez si eu unu de pastrama
2
3
doi boi ce trag ca prostii de o oaie !!! Muie !!!
14
6
Si nu cumva stabilitatea este influentata de greutate... distributia ei...?!?
5
0
numai experti useristi pe aici, nu mai ai loc de ei. Sunteti prosti cu totii!Ciocu mic useristi care le stiu pe toate
3
7
Bataie de joc, doi tarani prostovani care trateaza totul cu nepasare si bataie de joc, mai si rad ca proasta la pu.a !!! Vai de mintea voastra, sa va duceti dracului cu totii !!
16
6
32 de oi salvate.. sa va fie rusine!!!!!
11
7
Mironescu este un gaozar increzut si prost ca noaptea fara experienta dar preda la CPPMC; cu ce drept ?
27
11
Asta nu e Malai Mare pus si apoi arestat de BASESCU ... ins secretar general de stat la Interne ? ! Ce mai behaia jigodia cand i s-a suspendat permisul la Lumina ! Cum dracu a ajuns asta director dupa ce a fost arestat pt coruptie implicat in trafic de influenta , in dosar cu celebrul Eugen Bogatu ??? PDL-ist infect !!! Iar isi misca tentaculele prin port ?
28
12
Cate oi au salvat?
4
3
Arabi din galbiori si din cruce ce zic?
4
0
pe baza a ce ati tras concluzia ca nava a fost incarcata mai mult decat era stabilit? nava poate ajunge la 3700tb
15
2
Ce legatura are greutatea berbecilor? Nu averi habar de navigatie. Acolo e vb de stabilitate, nu de greutate.
14
4
"Cauza tragediei: Se pare nava a fost incarcata mai mult decat era stabilit." - care "geniu" a scos o asemenea ineptie ?!?. La un calcul simplu 14.600 oi x 50 kg in medie vine 730 tone, ceea ce pentru o asemenea nava e extrem de putin ! Mai bine vedeti cum au facut araboii balastarea navei ...
23
2
Mironescu, un BOU!
25
6
Si ce ranjesc ca prostii cum taraie un animal cretinii dracu voi nu aveti suflet huo boilor
18
3
Set yfyhvjvjfjfhf
4
6
nava afost modificata tot la midia,nu inteleg ce clasa de brevetare,poate anr, a pus dangaua ca magaziile de marfa ,adica staule de oi sa fie ridicate deasupra cosului pupa zona in care nu ai tancuri de balast,pacat de oile care au murit fara folos,cineva trebuie sa dea cu subsemnatul pentru asa buleala
18
1
Trebuia sa se intample asta!! Acum sa i ia pe toti la bani marunti sa vada cum draq s a ajuns aici!!!
22
1
ARABII FAC PLATA LA MEZEI SI LA FLORIN SINCAN SI LE INCARCA PANA SE SCUFUNDA
32
4
Salvati oamenii! Huooo! Ok va lasam sa crapati pe sosele sau in cluburi de rock si manele! Beheee Coruptia ucide! Apai si cu dansa intr-insa si cu sufletul in Rai nu merge!
7
5
Bai prostane, stai in banca ta , rontzaie salariul de la Coremar, unde te-a plasat Idu si mucles. Nu-ti mai da cu parerea ca spui prostii.
22
4
Taraste oaia sa-I rupi picioarele dobitocule din poza... Asteapta Becali sa-ti plateasca sirienii oile inecate ciobal poponar. Puneti pohta-n gat , ai luat-o gura cioban machedon.
18
11
Da mah salvati oile, da-va dracu de prosti! BAAAAH BOILOR SALVATI OAMENII NU ANIMALELE! Daca nu inseamna ca si voi sunteti animale si puteti fi vanati si taiati fara nicio problema! De fapt... Cam acolo s-a ajuns cu "donarile" de organe!
9
26
Ce pretentii sa ai de la tampitul asta de puscarias
19
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367