REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Operațiune de salvare contratimp la Clinica de Traumatologie din cadrul Spitalului Județean Constanța!

Operațiune de salvare contratimp la Clinica de Traumatologie din cadrul Spitalului Județean Constanța!

Replica API 9 octombrie 2019 | 14:02 273

Doi bărbați au ajuns la spital după ce au suferit fracturi în urma unor accidente casnice. Pentru unul dintre ei situația a fost contratimp, medicii reușind să îi salveze piciorul. Din fericirie, ambii sunt acum bine.

În seara de 7 octombrie a.c. în cadrul secției de Urgențe a Spitalului Județean Constanța s-au prezentat două cazuri destul de grave cu fracturi deschise la membrele inferioare în urma unor accidente casnice.

Medicii au fost într-o operațiune contratimp de salvare a piciorului în cazul unuia dintre pacienți, care s-a prezentat cu o fractură deschisă de gleznă în urma unei căzături de pe o scară de la înălțimea de 2 metri. Cealaltă persoană s-a prezentat cu fractură deschisă de gambă după ce a alunecat pe un teren accidentat, în curtea casei sale.

Potrivit medicului Clinicii de Ortopedie Traumatologie, Bogdan Obadă, care a fost de gardă, noaptea trecută a fost una dificlă, starea pacienților fiind acum bună.

Precizăm că Serviciul de Traumatologie din Spitalul Județean este singurul din Dobrogea, astfel că secția este tot timpul aglomerată.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a fost inchis abuziv. E drept ca toate erau vechi acolo, dar se putea renova. Medicii, foarte competenti, au fost concediati, fiind nevoiti sa-si caute de lucru pentru ca nu li s-a oferit altceva in schimb. Se pare ca cineva, pe surse Nicusor Constantinescu, ar fi pus ochii pe terenul aferent spitalului, care este cu adevarat deosebit, situat chiar pe malul marii, plin de verdeata si foarte vast. Spitalul fondat de dr. Climescu, a disparut ca sa satisfaca niste interese meschine, in detrimentul oamenilor care au nevoie de serviciile medicale oferite.
1
0
Incredibil !!! Soc !! Singurul Serviciul de Traumatologie din Dobrogea, adica din 2 judete , extraordinar !!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369