REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Operatorii din Satul de Vacanță au început pregătirile pentru minivacanța de Paște. Video

Operatorii din Satul de Vacanță au început pregătirile pentru minivacanța de Paște. Video

Georgiana BOGLEA 3 aprilie 2024 | 00:00 1355

Satul de Vacanță este printre cele mai populare atracții de pe litoral sunt de părere turiștii care ajung la malul Mării Negre. Cândva, „polul distracției” din Constanța, zona nu a mai fost îmbunătățită, clădirile sunt vechi, unele nereabilitate, iar toate locurile unde te poți distra sunt aceleași de când lumea și pământul. Nici în zonele teraselor situația nu este mai fericită. Operatorii economici nu au adus îmbunătățiri prea multe localurilor, iar oferta nu este prea diversificată. Să sperăm că se va schimba ceva, în acest sezon, deși... ne este greu să credem că cineva se gândește să reînvie Satul de Vacanță... Pregătirile sunt în toi deja pentru ca operatorii economici să fie pregătiți pentru minivacanța de 1 Mai și de Paște, dar mai ales pentru sezonul estival care începe cu pași repezi. 

Operatorii din Satul de Vacanta au inceput pregatirile pentru minivacanta de Paste. VideoSatul de Vacanță

Satul de Vacanță reprezenta, cândva,  kilometru 0 al distracției, acesta atrăgând mii de vizitatori. În mai puțin de o lună primii turiști își vor face simțită prezența pe litoral, iar toți operatorii economicii de la malul mării se grăbesc să termine pregătirile, astfel încât să îi întâmpine cum se cuvine pe turiști.

Operatorii din Satul de Vacanta au inceput pregatirile pentru minivacanta de Paste. Video
Proprietarii elementelor pentru agrement se asigură că instalațiile sunt pregătite pentru a-și primi, în siguranță, pasionații de senzații tari.

Operatorii din Satul de Vacanta au inceput pregatirile pentru minivacanta de Paste. Video
Unde nu sunt puținii muncitori care se ocupă de renovarea teraselor sau de montarea caruselelor, imaginea este una dezolantă, acaparată de lucruri vechi, care dau impresia unui loc abandonat.

Operatorii din Satul de Vacanta au inceput pregatirile pentru minivacanta de Paste. Video

Toată stațiunea Mamaia este plină de gropi

Se vede că operatorii au bunăvoință, însă ce te faci cu aspectele care țin de municipalitate. Se dorește înfrumusețarea zonei, dar... momentan ai șanse doar să cazi în gropi.

Video:

 

 

 

În amenajările de lângă trotuar probabil că au fost cândva plantați niște pomi sau tufișuri dar aceștia au fost scoși cu tot cu rădăcină, iar în urma lor au rămas niște gropi de toată frumusețea.

 

 

 

Video:

 

 

 

 

 

 

Turiștii sunt așteptați pe litoral

 

 

 

În ciuda peisajului care acum pare mai degrabă dintr-un film de groază, operatorii economici speră ca turiștii să îngroașe rândurile teraselor și tarabelor unde se vând chilipiruri care, cel mai probabil, vor fi deschise în minivacanța de 1 Mai și de Paște.

 

 

 

Operatorii din Satul de Vacanta au inceput pregatirile pentru minivacanta de Paste. Video

 

 

 

Video:

 

 

 

 

 

 

Reamintim că, anul 2022 a fost unul crunt pentru cei care au afaceri în această zonă a litoralului, după ce au fost notificați de Primăria municipiului Constanța că nu vor primi autorizații de funcționare pentru sezonul estival. Decizia Primăriei Constanța de a lua bani pe terenurile din Satul de Vacanță pe care au fost construite activele din prezent, fie că vorbim de căsuțe de vacanță, restaurant sau magazine, i-a scandalizat pe operatorii economici. Între timp, lucrurile s-au rezolvat, iar afaceriștii de aici și-au putut vedea de treabă în tihnă.

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce tiganie si cipanzeala scarboasa...
4
0
Wow, incepe acelasi serial, “t*******a”. Frumosss …. manele, fum de gratare, imbulzeala, saracie la orice pas … te simti ca in iarmaroc.
5
0
Majoritatea sunt fosti puscariasi eliberati din puscarii condusi de Vasea.
6
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436