REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Operatorii din Satul de Vacanță spun că sunt hărțuiți de OPC. VIDEO

Operatorii din Satul de Vacanță spun că sunt hărțuiți de OPC. VIDEO

Ana Maria LIPAN 7 august 2023 | 14:00 10757

Operatorii din Satul de Vacanță au organizat luni, 7 august a.c., la ora 13, o conferință de presă, la Terasa Ardelenească (Sat Vacanță), care are ca temă rezultatele controalelor efectuate recent de inspectorii ANPC È™i tensiunile dintre patroni È™i  OPC. 

Operatorii din Satul de Vacanta spun ca sunt hartuiti de OPC. VIDEO

Operatorii din Satul de Vacanță au organizat o conferință de presă, în cadrul căreia au venit cu lămuriri referitoare la controalele din ultimele zile. AceÈ™tia spun că sunt hărÈ›uiÈ›i de OPC . ”Au spus că eu nu È›in marfa în condiÈ›ii bune. S-a legat de friteuze. Acum ultima dată ne-a spus să închidem, aÈ™a cum face el de obicei, procesele verbale se fac după. Suntem autorizaÈ›i de primărie, de DSV, de Garda de Mediu. De la DSV am avut amendă pentru sosuri, nu avea nicio legătură cu carnea. Am registru de control, am avut 14 controale într-o lună de zile. Eu funcÈ›ionez legal È™i n-are un temei legal să mă închidă. Amenințările au inceput din 12 iulie când a venit în primul control. Anul trecut când a venit ANPC-ul au venit la fel în locaÈ›ie, au verificat. Sunt un agent economic care a venit să lucreze pe litoral legal È™i nu pot să funcÈ›ionez. Am avut 4 controale într-o lună de zile, chiar 5. Am avut È™i controale neoficiale când am fost ameninÈ›aÈ›i că nu o să mai funcÈ›ionăm. Din punctul meu de vedere, dacă nu am avut nicio plângere sau caz de toxiinfecÈ›ie alimentară, spun că ce comercializăm noi e comestibil. La fel cum închide la mine, închide È™i la dânsa È™i mai sus. Eu personal cred ca are ceva cu Satul de Vacanță.” a transmis unul dintre operatorii sancÈ›ionaÈ›i.

Mai jos puteți urmări conferința de presă:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sat de vacanta!!???? Asta era pe vreme lui Ceausescu , acum seamana mai degraba cu cartierul Fetentari . Acum 4 ani am mancat ultima data acolo si anume la Cuptorul cu placinte si din cauza une placinte cu mere era sa ajung la urgenta . Ar trebuii ras tot si reconstruit de la 0 folosind ideea initiala cu casute traditionale specifice diferitelor zone geografice din tara.
5
0
Ha, ha, ha...operatorii din Satul de vacanta, detinut de conationali arom si rro. Jegul ala ar trebui ras cu buldozerul si amenajat un parc ca sa mai compenseze monstruozitatea de oras betonat haotic, cenusiu, inghesuit dar cu piste de biciclete...
6
1
Pe Mereuta Emil de la terasa ,,Pisatul....pardon Priratul,, nu l mai controleaza nimeni? Sau el este colaborator si turnator ??? Are protectia MAI , DNA, OPC si alte institutii de forta? Uita cum lua spaguta cand era inspector la Primaria Constanta in satul de vacanta??? Spaga si interese in preluarea locatie ,,La Piratul,, a luat de la toti spagutza si acum ii inchide pe toti sa haleasca doar el
9
0
Ce fețe de infractori au. S-au supărat ca nu-i lasă OPC-ul să-și vândă produsele care mai au două zile până să expire, cumpărate la reducere de la Metro
14
1
imi plac interventiile celor 2 operatori din dreapta mesei. au avut niste argumente solide.
9
6
Foarte bine le face anpc! Satul de vacantă nu mai este demult sat de vacanta. O adunatura de tarabe infecte, fum, miros de mititei si bere, agenți economici dubioși, la fel ca produsele pe care le vand. Dacă chiȚac a autorizat mizeriile alea, ar trebui obligat să stea acolo cel puțin 2 ore în fiecare seară și să consume din produsele vândute acolo.
17
3
Ce ne tot plictisiti cu ghena de gunoi numita "satul de vacanta", daramati zona aia si faceti tot parc. Doar comercianti tzigani, imi vine sa vomit de la atatea aripate
25
3
Buldozer si afara cu ei
19
2
Hotii din satul de vacanta care opereaza la buzunare si se numesc operatori
20
2
Solutia ar fi, in prima faza, sa nu se mai dea autorizatii pe comert de intampinare (tarabe) si servicii alimentare gen targuri si oboare. Adica sa nu mai fie nimic la strada. In felul asta se elimina mai multe probleme, in primul rand aspectul de talcioc al satului de vacanta care a ajuns sa arate ca un targ din anii 50 dupa razboi si apoi s-ar elimina potentialele pericole alimentare produse de preparea alimentelor aproape de accesul pietonal. Da, poate ca OPC-ul isi desfasoara prea agresiv verbal controalele si ma refer acum doar la un anumit domn care provoaca antipatie doar prin simpla prezenta, daca incepe sa vorbeasca, au impresia cei controlati ca mai au un pic si isi iau 2 capace dupa ceafa. Dar controale trebuie facute pentru a stopa eventualele pericole alimentare. Epoca de aur a trecut, campania electorala mai are pana incepe, poate nu ar fi rau sa fie lasati singuri inspectorii sa isi faca treaba, fara impuneri de nicio forma din partea sefilor.
12
2
Haules baules. Înapoi în India cu voi!
21
0
Adevarul sta sau ar trebui sa stea in cele din urma in PVCuri indiferent de circ si impresia generala de mizerie; daca se simt hartuiti si sustin ca sunt corecti operatorii banuiesc ca ar putea ataca in justitie unde le trebuie probe si argumente iar intr-o prima faza pot iesi si in presa cu un punct de vedere argumentat si o critica PVCurilor cu exemple concrete
8
7
Ce OPC ,AN0C,DSP etc toti șpăgarii statului ci o bomba atomica ,sa rada de pe suprafata pamantului focarul acela de infectie.Ar fi o binecuvantare ptr Constanta si intreaga omenire. PS. Satul de vacanta este favela Constantei si slum-ul litoralului romanesc.
17
6
Buldoer
12
1
esti privat o pla ca puti a bugetar care stie bine ca respectarea legilor NU e o granatie ca nu vei lua amenda valabil si ptr anaf si pompieri si opc si orice instituite cu drept de control adica toate si numai cine nu a avut de afec cu ei ii pupa undeva horica isi face doar reclama ca se vrea prezident
6
8
Ati transformat satul de vacanta intr-o dughenizare generala ! In felul acesta nu veti atrage turistii, ba dimpotriva ii veti goni de pe litoral !
30
3
Horica , isi face campanie pe spinarea unor amarati care investesc bani si munca lor . Cine nu a deschis in viata lui o mica afacere , nu poate sa inteleaga cata munca si cat sacrificiu se afla in spatle acelei afaceri . Se stie bine cum la noi daca moare capra vecinului este mare sarbatoare in sat . Peste tot in lumea asta , am vazut cum se prepara si comercializeaza mancare in aceleasi conditii ca la noi . Nu toata lumea are posibilitatea sa mearga la restaurant . Si pe vremea lui ceausescu multi isi cumparau de la alimentara si nu mergeau la terase . HORICA , DUMNEZEU NU UITA URA TA PE CARE O PORTI FATA DE AMARATI ASTIA . VREI LA PRIMARIE , AI SA PRIMESTI JEGULE CE OFERI .
21
20
Va luat aracetul din branza, cipanzeilor ?
19
4
de borfasi au astia
23
1
ce nu vad tartanii care sunt de acord cu inchiderea este ca prietenul lor horia, acest mwist derbedeu, trebuie sa adune spaga si pentru ciolanu !!! Mwie hotii cu kkt !!! Iar hotii sunt controlorii precum golanul de horia mwistul !!!
15
11
Respectați regulile si nu va inchide nimeni! V ati obisnuit sa faceti combinatii cu unii si altii si nu respectati nimic, nici macar pe noi, consumatorii!!! Timpul combinatiilor se apropie de final, cand va veni vremea sa facem toate platile cu cardul vor ramane pe piata doar cei corecti! Si inca ceva, nu stam noi in pensia pe care ne o veti plati voi in viitor. Fiti corecti!!!
29
7
Agenții economici sunt văzuți de către autorități ca niște simpli infractori, iar omul de rând ii aplauda și se bucura când un magazin este închis de către ANPC. Dar omul de rând cel mai probabil nu știe ca pensia care o ia luna de luna vine de la agenții economici și de la persoanele tinere care muncesc. Statul Roman este falimentat, nu mai avem fabrici, industrie nimic. Bugetul anual este făcut din amenzi și mărirea taxelor, acestea sunt singurele venituri pentru r*mânia. Aceasta țara este vândută, si nu mai este nicio șansa pentru redresare. Vor sa ne elimine pe toți, iar in locul comercianților sa vina multinaționale precum Kaufland. Apropo kaufland ul are cele mai mari prețuri puteți verifica. Eu personal susțin firmele r*mânești si cu capital local.
18
13
satul de vacanta actual nu mai corespunde vrmurilor actuale . autoritatile impreuna cu operatorii si specialistii sa se puna la masa din toamna si sa gaseasca solutii de schimbare totala a satului de vacanta in pas cu tendintele unui turism modern si de actualitate . solutii si modele sunt , interes si colaborare mai trebuie .
26
0
Ciorile evazioniste care au dat spaga si au tot felul de maghernitze in Satul de vacanta au fost controlate de catre OPC. Acesta este titlul corect si potrivit pentru articolul de mai sus ! La fel cum si c****a care a nascut pe scarile spitalului din Urziceni avea pretentii sa aibe servicii medicale de calitate ! Inrebarea este cu cat au contribuit ciorile din tara asta la bugetul de stat ca sa aibe pretentii ??? Lasa ca platim noi romanii taxe si impozite pentru ei !!! Sapuuunn !!!
39
2
Satul de vacantă mizerie pe fațâ Nimeni nu investește să facâ locuri civilizate c*rățenie Banul de vară tine de cald la iarnâ Trebuie să consumi in orice condiții pentru imbogatirea unor paraziți
32
1
Nu doar agenții economici din Constanta sunt hărțuiți de ANPC și agenți economici din Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Venus, Saturn și Mangalia. Face abuz de funcție, a închis multe magazine pe un motiv neîntemeiat. Ex: Traducerea de pe produs nu este conforma. Concret el a pus mâna pe o bluza și a spus ca materialul respectiv are 70% bumbac și 30% Licra. Cum au ajuns ei la acesta concluzie fără să-l trimită la un laborator pt examinare sa vadă. Atât de pregătiți sunt încât atinge un produs și spun din ce materiale este compus produsul. Iar documentele de conformitate ale produselor sunt fără valoare in fata lor. Acesta este abuz și Hărțuire. Nu mai zic ca Horea Constantinescu mirosea a alcool. Agențiilor Economici le este frica sa vb și sa spuna tot ce se întâmpla când vine ANPC ul.
16
25
Futui in gura de boschetari ordinari. Auzi tu agenti economici. Niste javre ordinare care vor sa functioneze ca acum 20 de ani. m**e, futuva in gura de hoti, ca doar sa luati banii oamenilor stiti. sa investiti in utilaje si personal nu stiti. sugeti p**a. sa va aresteze, nu sa va inchida. Auzi la cretina: ca daca nu a avut nimeni toxinfectie alimentara. Pai daca se ajunge la asta, ar trebui sa fii jupuita fa javra, sa mergi la puscarie, nu sa iti inchida afacerea mizerabila.
37
7
Iese circul mai frumos in Satul de Vacanta! Vin alegerile si totul se face pe premisa comunista "spre bine cetateanului" si impotriva "dusmanului de clasa". Unii din cei ce exercita aceste prerogative sunt culmea nepotii executantilor maretelor obiective comuniste din perioada postbelica. Prinde bine la prostime cum prinde si shaorma expirata care se vinde de cand e Satul de Vacanta. Sa nu uit de placinta dobrograna facuta dintotdeauna pe branci in zona. Balciul prinde bine la romani. (fie ca e mancare sau propaganda facuta din postura de om al statului)
15
7
solutia este simpla: BULDOZER
38
2
De ce Horia nu face controale la Sinaia Poiana Brașov Cluj etc? Anpc are doar raza de control pe litoral?
12
23
Auzi, Sunt un agent economic care a venit să lucreze pe litoral legal și nu pot să funcționez, pai mai agenta economica, ai tu vre-o treaba cu turistii?functioneaza draga la tine in mahala, acolo in tigania de unde vii tu si neamurile tale.Fa doamne o minune si teleporteaza inestitorii astia direct la chitzac sa manance el rahaturile lor.
34
4
Inca nu s a luat decizia de a sterge mizeria asta de "sat de manelisti si cocalari " de pa fata pamantului ? As vota si pt cei de la Aur pt asta .
35
2
Numa c****i
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272