REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

OPMCTA: Participanții la Neversea au preferat cazarea în apartamente din Constanța

OPMCTA: Participanții la Neversea au preferat cazarea în apartamente din Constanța

Replica API 11 iulie 2022 | 20:40 2274

La Festivalul Neversea, organizat în perioada 07-10 iulie a.c., pe plaja Modern din Constanța s-au înregistrat, în ultimele 4 zile, 260.000 de participanți.

Cei mai mulți dintre ei au căutat alternative ieftine de cazare, astfel că apartamentele și casele din orașul Constanța au fost preferatele tinerilor.

”Festivalul Neversea a avut impact pozitiv mai ales în Constanța, în Zona Peninsulară, unde agenții economici, membri ai Organizației Patronale Mamaia-Constanța au simțit un flux crescut de clienți în cele 4 zile în care a fost organizat evenimentul.

Pe de altă parte, însă, hotelierii din stațiunea Mamaia nu au resimțit în mod semnificativ un aflux crescut de turiști.

Participanții la Festivalul Neversea aleg să închirieze apartamente în zona evenimentului și sunt cu preponderență tineri. De altfel, Neversea atrage tineri cu vârste din ce în ce mai mici în destinație și mai puțin persoane cu bugete de călătorii.

Totuși, Festivalul Neversea rămâne un eveniment foarte important în Constanța și scoate în evidență nevoia destinației de a avea mai multe evenimente și în stațiunea Mamaia, create pe profilul turistului de family”, a declarat Anca Nedea-Pavel, director executiv OPMCTA.

Mulți dintre membrii OPMCTA care au hoteluri în Mamaia, spun că au avut camere rezervate de turiști români, familii cu copii, în week-end-ul care s-a încheiat. În aceeași perioadă, hotelierii din stațiune au cazat și oaspeți din Italia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Ungaria și Franța, însă procentul acestora a fost mai mic de 5%.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce repede sariti voi cu cifrele! In nicio tara nu exista asa rapiditate, doar romanul mai special!
1
0
Nu stati la hoteluri! Nu mincati la circiumi.imbogatiti cipanezii hotomani si mai mult.In plus mincati toate mortaciunile de la ferme,oivaci bateine si bolnave,etc.pofta buna la brinza cu aracet!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272