REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Orașul lui Ovidiu, văzut dintr-un elicopter militar! Video

Orașul lui Ovidiu, văzut dintr-un elicopter militar! Video

Virgil STOIAN 5 august 2023 | 00:00 2719

Constănțenii, și nu numai, vor avea parte de un show aviatic de excepție, sâmbătă 5 august 2023. Ca o avanpremieră la spectacolul de mâine, reporterii Replica au avut ocazia să facă o plimbare aeriană cu un elicopter militar IAR-330 Puma și să vadă județul Constanța de la înălțime, cu toate frumusețile lui. Organizatorii show-ului invită încă o dată pe toți cei care doresc să vadă un spectacol de excepție, accesul la show urmând a se face de la ora 09:30, iar spectacolul propriu-zis la ora 11:30.

Orasul lui Ovidiu, vazut dintr-un elicopter militar! Video
Imediat după decolare, în fața ochilor a început să se deruleze un peisaj impresionant.

Orasul lui Ovidiu, vazut dintr-un elicopter militar! Video

Case, clădiri de birouri, parcuri, câmpuri, cariere de piatră, lacuri, rezervații toate păreau minuscule de la înălțimea atinsă de elicopter.

Orasul lui Ovidiu, vazut dintr-un elicopter militar! Video

Apoi, ajungând deasupra litoralului Mării Negre au apărut plajele pline sau mai puțin pline dar și  hotelurile, care mai de care mai arătoase.

Orasul lui Ovidiu, vazut dintr-un elicopter militar! Video

Survolarea aeriană s-a încheiat cu trecerea pe deasupra Cazino-ului, care arată din ce în ce mai bine, promițând să atragă miile de turiști pe care Constanța îi merită, atunci când va fi renovat complet.

Orasul lui Ovidiu, vazut dintr-un elicopter militar! Video
Peste 20 000 de spectatori așteptați

Sâmbătă, 5 august, se întâmplă marele eveniment pe care îl așteptăm: „Constanța Black Sea Air Show”. În 2019 am organizat pentru prima dată acest eveniment, pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, Constanța. Am avut mult succes de un public mult mai mare decât așteptările pe care noi le-am avut, ceea ce desigur ne motivează și suntem acum în fața unui eveniment la care s-a muncit din greu mai multe săptămâni. Așteptăm un public foarte numeros, promitem o zi de poveste pentru cei peste 20 de mii de vizitatori pe care îi așteptăm aici. Intrarea este liberă, avem parcare suficient de mare și aceasta fiind gratuită.” a transmis Corina Martin.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orasul LUI Ovidiu nu orasul Ovidiu!! Multi si p****i aici pe site, probabil nici nu au auzit de poetul Ovidiu...
2
2
Da. Sunt medic. Din pacate dupa vaccinul Covid a aparut o explozie de imbolnaviri si afectiuni.
2
4
Luati imagini a ceea ce a mai ramas din orasul Ovidiu,Pinochio face zilele orasului si renel a taiat in centru curentul pentru neplata
4
1
Unde naiba vedeti voi in filmari sau fotografii orasul Ovidiu? Constanta si Navodari sunt, nu Ovidiu. Retardati!
4
0
Bine spus satul lui Pinochio, sau groapa lui Funda, doua lepre ordinare care au distrus ceea ce a creat Podaru Ion, aceste lepre protejați de gulerele ale ( Moga, G.Dragomir…) au distrus tot ce era bun in aceasta localitate. PS . DNA de ce dormiți ? Pinochio se împrumuta in fiecare luna ca sa si alimenteze firmele (vezi Cherhanaua Ovidiu)
7
0
Ati bagat voi combustibil la elicopter? Jegosii aia din armata se plimba pe banii statului asa aiurea cu echipamentul din dotare???? Pai cat combustibil ati consumat voi in plimbare se puteau cumpara echipamnte medicale, asfalta gropi, plati o pensie!
4
2
Ovidiu oraș? Poate fostul Oraș, acum e doar localitatea lui Pinocchio sau groapa lui Funda, localitate capusa de de firmele perceptoruluii( dragan). Oraș a fost doar pe vremea lui Podaru, singurul primar care a tras pentru Ovidiu, ceilalți doar cpuse.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272