REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Oraşul Năvodari, pregătit pentru sărbătorile de iarnă

Oraşul Năvodari, pregătit pentru sărbătorile de iarnă

Replica API 12 decembrie 2016 | 01:54 340

Luminiţe

Luminiţe

Oraşul Năvodari a îmbrăcat straie de sărbătoare, în aşteptarea Crăciunului. Pe principarele artere rutiere au fost montate decoraţiuni luminoase, iar Parcul Central s-a transformat într-un orăşel de poveste, unde iarna aceasta, toţi cei care trec prin această zonă, vor avea parte de o serie de surprize. O feerie de luminiţe colorate îmbracă oraşul Năvodari, şi asta pentru că, Primăria s-a pregătit din timp şi a alocat fonduri pentru a transforma oraşul de la malul mării, într-unul de poveste pentru sărbătorile de anul acesta. În Parcul Central, din faţa Casei de Cultură „Pontus Euxinus” peste tot unde priveşti cu ochii decoraţiunile şi ornamentele parcă anunţă sosirea Crăciunului, chiar dacă mai sunt câteva săptămâni până la sărbătoarea preferată a copiilor.

Tot preferaţii lor sunt şi pomişorii frumos împodobiţi de aici. Şi cei mari au parte de o privelişte veselă, inclusiv şoferii. Pe principalele arterele rutiere din oraş, tronează decoraţiunile luminoase recent amenajate de angajaţii Primăriei Năvodari. Decoraţiuni specifice sezonului de iarnă sunt aşezate frumos şi la intrarea în Năvodari, dar şi în principalele puncte de atracţie, iar arborii coloraţi pentru care este cunoscut oraşul completează tabloul de iarnă de aici. Aşadar nu vă rămâne decît să vă pregătiţi CD-ul cu colindele preferate şi să porniţi într-o plimbare la ceas de seară prin oraş.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108