REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Oraşul Ovidiu îmbracă haine de sărbătoare: concerte, lansare de carte şi film!

Oraşul Ovidiu îmbracă haine de sărbătoare: concerte, lansare de carte şi film!

Replica API 20 iunie 2018 | 00:00 236

O serie de evenimente va avea loc, în perioada următoare, în Ovidiu, cu prilejul sărbătoririi Zilelor Orașului. Pe lângă spectacolele organizate de autorităţile locale, locuitorii oraşului vor avea parte de o surpriză: se lansează cartea “Ovidiu 100”, în contextul Centenarului!

Oraşul Ovidiu va îmbrăca “straie” de sărbătoare la finele acestei luni! Este vorba despre sărbătorirea Zilei Oraşului Ovidiu cu prilejul căreia autorităţile locale în frunte cu primarul oraşului, George Scupra, au organizat o serie de evenimente artistice şi culturale anul acesta. Evenimentul se întinde pe trei zile de weekend şi cuprinde o serie de activităţi cunoscute, dar şi mai puţin cunoscute de ovidieni.

Anul 2018 este deosebit de ceilalţi! Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, lansează cartea şi filmul “Ovidiu 100” care se adresează tuturor celor ce doresc să afle istoria oraşului dar şi să constate evoluţia sa pe parcursul ultimilor 100 de ani. “Cartea „Ovidiu 100” va fi lansată, vineri, 22 iunie a.c., odată cu un film, în care va fi prezentată evoluția orașului în ultimii 100 de ani”, a afirmat primarul George Scupra, marți, 19 iunie a.c., în cadrul unei conferințe de presă.

Evenimentele dedicate Zilelor Ovidiu vor avea loc la sfârșitul lunii. Festivalul “Elena Roizen” va fi organizat pentru ultimul an la această dată, autorităţile locale susţin că vor să mute evenimentul începând cu anul viitor la data de 1 februarie, ziua artistei. „Ediția din acest an a Festivalului „Elena Roizen” este ultima când se ține la această dată pentru că dorim să o mutăm pe data de 1 februarie, de ziua artistei, în interiorul Centrului Cultural”, a adăugat primarul.

Printre invitaţii speciali se află şi nume cunoscute din lumea muzicii româneşti. Gabriel Cotabiţă, Aurelian Temişan şi Oana Sârbu sunt doar câţiva dintre artiştii invitaţi să cânte pe scena ovidiană.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Localnic egal slugile lui, clan Mociu si fiul
2
0
Pe baza la ce, se jefuiesc banii publici cu panaramele de artisti, la concertele carora nu s-ar duce nici dracu daca ar fi cu bilete? S-a tinut vreun referendum pe tema cheltuirii banilor pe susanele si contribuabilii au fost de acord?
8
2
Ce bataie primea de la mita paraschiv la mercado dnu tilinca
1
2
IERI SE INCARCA RESTURI VEGETALE PE STRAZI CU O EPAVA DE TRACTOR SI O REMORCA ANTICA CU FURCILE, CA PE VREMEA IOBAGIEI, SI NOI LANSAM CARTI SI FACEM ZILELE ORASULUI OVIDIU SPALIND BANI CU ARTISTI FXPIRATI,MAI BINE CINTA TILINCA.
6
0
BRAVO! Felicitari pentru tot ceea ce faceti!
1
10
bani cheltuiti pe artisti expirati si pe salariile rudelor angajate la primarie, la sport, la centrul cultural si mai nou toti mqachidonasii sunt angajati la oviprotect, poate le da si anl-uri
11
0
un primar slab, dupa fagadau, al doilea cel mai slab primar din judet
10
1
Vai de capul tau Pinochio....
10
1
Mai bine imbracam ulitele in asfalt...
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218