REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Orașul Ovidiu, propus pentru CARANTINĂ

Orașul Ovidiu, propus pentru CARANTINĂ

Replica API 7 noiembrie 2020 | 23:07 2751

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian COȘA, a convocat, vineri, 06 noiembrie a.c., Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 67 a CJSU Constanța. Aceasta prevede propunerea instituirii măsurii de carantină zonală a orașului Ovidiu.

Carantinarea orașului Ovidiu a fost propusă în CJSU, în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanța, analiză avizată pozitiv și de Institutul Național de Sănătate Publică.

Măsura va fi luată ca urmare a depășirii ratei de incidență cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori. În acest moment, indicele, în localitatea din județul Constanța, a ajuns la 6.28/1.000 locuitori. Mai precis, din populația totală de 16.237 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 102 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jumatate din consilierii pnl ovidiu au covid de unde decat de la petrecerile lor si ne au umplut si pe noi ovidenii
3
0
O stie toata lumea din Ovidiu ! Petrecerile fara masca ... sunt riscante ! Asa administratie locala la Primaria Ovidiu ... asa consecinte ! Din pacate , degeaba au cumparat ambulante , degeaba Domnul Primar se lauda prin ziare si la tv cu semiinvestitiile gen statuia din calcar ieftin platita scump unui moldovean de peste Prut care si-a pierdut urma ... in Ovidiu stam paziti de Politie precum infractorii ! Pe 6 decembrie noi nu mai votam P.N.L. , nu le pasa de noi astia mai saracii !
4
1
Propus? Se da cu banul? Se voteaza tu mergi in carantina obligat...Care sa intre in carantina... care ce foloase obtine.Doamne unde am ajus? Se bat hotii toti mai ceva ca dracii.. pentru bani.Nici nu zici ca vor veni sarbatorile.O sa cantam a venit dracul cu bani.
3
0
II baga pe machidoni la cotet?
4
0
Trotuare praf strazi pline de gropi nu se matura nu se spala nu se dezinfecteaza nimic un primar dezinteresat poarta masca doar in poze cum sa nu va infectati
3
0
Bravo lacheii, 3 ani jumate de concedii si pe urma iara la cersit di-poarta-n poarta.Ovidiu-paradisul de kkt.Pe faleza totii ca se da de pomana la groapa de la cherhana!
5
2
Sa-l pupati in cur pe Pinokio, el v-a imbolnavit cu toti consilierii lui ca au petrecut fara masti si la sedil pnl si la munte si la Murighiol. Voi l-ati votatbosorogilor ca-i faceati campanie l Atlas...acum la parcu rece cu voi.
6
1
Karpe-n kur da romanache amarati.Nu l-ati vrut voi ba pa scupra?Foaie verde da salkam....scupra pa tine te iubim kaka-tine nu gasim.
3
6
... nu se implica cu absolut nimic pt. combaterea virusului COVID 19 in Ovidiu ! Ar trebui ca Primaria Ovidiu sa disperseze cu atomizorul zilnic substante dezinfectante in locurile publice , asacum se face in Navodari sau in Medgidia ! Scupra face chiulabale la socru-su in curte cu manele si dedicatii ! Noi , varstnicii din Ovidiu vom suporta consecintele acestui fost P.S.D.-ist pus in fruntea primariei Ovidiu prn mici si bere moca la Popasul Cismea de catre Nicusor Constantinescu si Radu Mazare !
12
4
In ultimele 2 saptamani, 102 cazuri. Deci unii dupa astea 2 saptamani ar iesi probabil de sub izolari sau carantinari. Poate mai trebuia vazut , analizat ?
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212