REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

ORBAN a DAT de PĂMÂNT cu FĂGĂDĂU din cauza CAZINOULUI

ORBAN a DAT de PĂMÂNT cu FĂGĂDĂU din cauza CAZINOULUI

Replica API 24 iulie 2020 | 00:00 3997

Premierul Ludovic Orban a venit, joi, 23 iulie, la Constanța, într-o vizită de lucru care a început la Centrala Nucleară Cernavodă, a continuat la Șantierul Naval Constanța și a culminat cu verificarea stadiului lucrărilor de reabilitare a Cazinoului. Prim-ministrul României este convins că recepția după finalizarea lucrărilor va fi făcută în 2022 de Vergil Chițac, dacă va fi ales primar al Constanței.

„În anul 1903, la data de 23 iulie, s-a semnat contractul de proiectare de către primarul liberal de atunci, Cristea Georgescu. Sunt convins că tot un primar liberal, respectiv domnul Vergil Chițac, va fi cel care îl va primi înapoi după finalizarea lucrărilor. România are foarte multe clădiri emblematice, așa cum este și clădirea superbă a Cazinoului, care a fost finalizată în 1910 și care din păcate, cel puțin în ultimii 15 ani, a fost lăsată în paragină și a ajuns la un nivel extrem de ridicat de distrugeri. Daunele au fost provocate și de intervențiile nepotrivite, făcute în special în perioada comunistă.”, a declarat Ludovic Orban, prim-ministrul României.

„Primăria Constanța nu a fost în stare nici măcar să repare acoperișul”

O mare parte a vinei pentru starea în care a ajuns Cazinoul din Constanța aparține administrației PSD, este de părere Ludovic Orban, care spune de altfel că lipsa de viziune și neatragerea investițiilor poate fi observată în tot județul Constanța, nu doar în municipiu.

„O mare parte din distrugeri se datorează faptului că Primăria Constanța, condusă de PSD, nu a fost în stare nici măcar să repare acoperișul Cazinoului. Acest lucru a provocat distrugeri suplimentare. Lipsa de viziune pentru dezvoltarea economică, neatragerea investițiilor, lipsa de respect față de cetățean și păcăleala purtată de-a lungul timpului de reprezentanții PSD nu mai poate continua. Ne batem să dăm cu adevărat Constanței o nouă șansă, să intre exact cum va fi toată România, într-un proiect amplu de dezvoltare care să ridice nivelul de viață a oamenilor.”, a mai adăugat Orban.

La final, premierul, însoțit de prefectul Constanței, George Niculescu, de Vergil Chițac, Mircea Banias, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ștefan, parlamentarul Mihai Lupu, cât și alții, înconjurați de stafful SPP, au plecat pe faleză. Constănțenii l-au luat cu asalt pe premier, inclusiv persoane cu dizabilități, aflate în cărucioare cu rotile. Oamenii au vrut să se pozeze cu Orban, felicitându-l pentru activitatea sa.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A dat de pamint.Zic reporterasi care fac articolele sa nu mai dea inainte cu mincatul de maron.Primarul actual va cistiga un alt mandat iar binevoitori pot spumega.Sa nu uit Chitac vei pierde sper ca constientizezi asta,dar fate de ris daca asta vrei.
1
0
Fagadau Primar!!!! Constanta il voteaza!!!
1
4
Dar de ce nu reintroduceti in legalitate PCRul sa va confiscam averile,footem femeile?
5
1
opa...s-a trezit nea orbica...nu te stiam si moralist...ci doar alcoolic...te tin serviciile in joc de glezne??
6
4
Unede-i Stanca? sau era atat de mic incat nu se vedea?
0
0
Ne dam liberali si iubutori de frumos. OK,cui serveste acel edificiu? Cine exploateaza si poate avea proifit suficient ca sa merite? Ce dracu' nu se da pe fata realitatea? Daca e de Cazino,pai sa lase investitori din domeniu,care castiga si dau taxe din asta! Dece sa dau eu bani pentru ceva unde nu am avut acces si nici nu voi avea,decat sa fac poze? Suntem capitalisti sau nu? Vindeti! Pot sa fac poze si daca sefu e indian,ca si romanul tot asa m-ar pretui.Liber la oferte,,asta e capitalismul,cocalarilor stalinisti!
6
3
De ce nu l-au reparat pdl-istii care tara taraacum sint pnl-isti -----doar au condus
6
6
muie penele
10
6
pula mati escroc de orban!
10
7
nu l-am vazut pe malai mare Daniel Georgescu de la canale navigabile. A auzit ca il dau astia afara ca e de la PSD.
5
0
Postacii PSD, cu punga rosie in cap, scuipa si injura la comanda. PSD, acest clan dubios si mafiot a distrus Constanta. Javrele care latra pe aici sunt cei care au ajutat la devalizarea orasului. 30 de ani de manevre obscure spun totul. Veti vedea cand veti pierde puterea.
11
5
Cantece electorale...Teatru scurt...Ciolanul e in zbor...cine il prinde...ala e...
12
0
Dar cu tine cine da de pamant, panarama, cand faci imprumuturi la cele mai mari dobanzi din UE. Ai indatorat tara pe generatii, nu faci teste si nr. romanilor infectati a crescut f. mult, ai promovat numai carciumari si nepotisme care n-au habar de profesiile respective. Tu nu vezi ca aveti toata puterea si ati adus saracia in numai 8 luni.
15
14
Persoanele ce au comentat anterior fac parte din categoria omul nou dorit de Ceausescu si realiza de urmasii lui pesedisti.Un om fara scoala ,educatie, puturos si ascultaor fata de comunisti.Orban si-a facut numarul in situatia data, oricum Chitac este un om mai aplecat spre administratie si cu personalitate.
10
15
Bai Sica Madolina, nu ii ajungi lui Fagdau nici la degetul mic.Cu ce mama naibii v-ati remarcat de cand sunteti la guvernare :decat furaciuni si tunuri cu tot ceea ce inseamna echipament medical.Zat jigodie..ciocul mic
14
25
MUIE PNL SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR PNL
17
24
A fost acest Orban si staff ul lui! Daca o sa iasa Chitac primar, ne am dus dracu!
15
11
acum si Banias? Hai, sa muriti voi. Cu tot cu ei!
29
3
Sica mandolina a venit la plimbare sa arate la dobitocii votanti ca ii pasa de Constanta...si de cine era insotit, te apuca rasul....LOL mari valori
21
18
Cind dati afara pe BADESCU LAURENTIU ciuma psdista de la ambulanta si pe catelul lui DORCEA ALEXANDRU sclavul lui. Dati afara aceste doua jivine psdiste care ne au distrus colectivul cu prostia lor Sclavul DORCEA ALEXANDRU mina cu care se sterge badescu la cur are si limba aspra sa manince kkt Hai dr Cealera baga pilele in functiune sa ne scapi de lingai astia doi
6
12
daca a dat de pamant sa il dea in judecata pentru ultraj si stricarea frezei
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108